Μακεδονικός: Το δώρο της Γκόμελ στον Παύλο Ανδρώνη

Metrosport Team26 Ιουλίου 2022

Η Γκόμελ τίμησε τον Μακεδονικό στο πρόσωπο του Παύλου Ανδρώνη για τη φιλοξενία στη Θεσσαλονίκη.

Οι «πράσινοι» παραχώρησαν στη λευκορωσική ομάδα τις εγκαταστάσεις τους για να προπονηθούν για τους αγώνες με τον Άρη.

Έτσι οι Λευκορώσοι πρόσφεραν δώρα στον πρόεδρο του ελληνικού συλλόγου, ενώ συζήτησαν και με τον κ. Ανδρώνη για το ποδόσφαιρο σε Λευκορωσία και Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Μακεδονικός:

«Η αντίπαλος του Άρη στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, η FC Gomel από τη Λευκορωσία, ολοκληρώνει την Πέμπτη την παραμονή της στη Θεσσαλονίκη, η οποία ξεκίνησε από τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας.

Ο Μακεδονικός φιλοξένησε την αποστολή του λευκορώσικου συλλόγου, παραχωρώντας το στάδιο του για προπονήσεις. Η FC Gomel χρησιμοποίησε τις εγκαταστάσεις των «πρασίνων» την προηγούμενη Τρίτη (19/07), δύο ημέρες πριν τον πρώτο αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», καθώς και από το Σάββατο έως την Δευτέρα (23-25/07), πριν τον επαναληπτικό που επίσης θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Άρη, την Τετάρτη (27/07).

Θέλοντας να ευχαριστήσουν τον Μακεδονικό για τη φιλοξενία, οι Λευκορώσοι έδωσαν ένα κασκόλ της ομάδας τους αλλά και μία ακόμη σακούλα με προϊόντα του συλλόγου στον πρόεδρο των «πρασίνων», κ. Παύλο Ανδρώνη.

Μάλιστα, οι δύο πλευρές συζήτησαν για αρκετή ώρα, ανταλλάσσοντας απόψεις για το ποδόσφαιρο, τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της Ελλάδας και της Λευκορωσίας, τον τρόπο λειτουργίας των συλλόγων και πολλά ακόμη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.