Μακεδονικός: «Πρόβα τζενεράλε» με 5 απουσίες κόντρα στον Πιερικό

Metrosport Team08 Οκτωβρίου 2022

Στην Ανδρομάχη Κατερίνης βρίσκεται ο Μακεδονικός και στις 16:00 αντιμετωπίζει σε φιλική αναμέτρηση τον Πιερικό.

Η ομάδα του Γιώργου Αμανατίδη, με μία βδομάδα να απομένει μέχρι την εκκίνηση του πρωταθλήματος της Super League 2, θα δοκιμαστεί κόντρα στην ομάδα της Κατερίνης, με τον Έλληνα κόουτς όμως να μην έχει στην διάθεσή του πέντε ποδοσφαιριστές.

Αυτοί που δεν υπολογίζονται για τον σημερινό αγώνα είναι ο Φεϊζή Χασάνογλου, που αντικαταστάθηκε αναγκαστικά στο παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΣΑ λόγω χτυπήματος στα πλευρά, ο Αποστόλης Σαραντίδης (μυικό πρόβλημα), ο Μίλος Μιλισάβλιεβιτς (μυικό πρόβλημα), ο Γιώργος Ανθουλάκης (συνεχίζει θεραπείες για το μυικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει) και ο Ναντίρ Τσίφτσι, που ακόμη είναι ανέτοιμος και προτιμάται να προφυλαχθεί. Χασάνογλου, Σαραντίδης και Μιλισάβλιεβιτς θα επιστρέψουν κανονικά στις προπονήσεις από Δευτέρα.

Στα καλά νέα, στην διάθεση του Αμανατίδη τίθεται ο νεαρός Σλοβένος κεντρικός αμυντικός, Τάρικ Μπάγκολα, που ξεπέρασε με θεραπείες το πρόβλημα τραυματισμού που προέκυψε στο γόνατο του  ενώ στην αποστολή προστέθηκε και ο Ευθύμης Ζησόπουλος, που προπονήθηκε και την Παρασκευή με την πρώτη ομάδα.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.