Μακεδονικός: Νέα μεταγραφή ο Λάζαρος Τζελίδης

Metrosport Team08 Αυγούστου 2020

Συνεχίζονται οι μεταγραφικές προσθήκες για τον Μακεδονικό, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου μεσοαμυντικού Λάζαρου Τζελίδη.

Ο ποδοσφαιριστής προέρχεται από τον Αστέρα Βλαχιώτη, με τον οποίο κατέκτησε πέρσι την άνοδο από τη Γ’ Εθνική στη Football League, ενώ παλιότερα έχει θητεύσει, μεταξύ άλλων, σε Αγροτικό Αστέρα, Απόλλωνα Παραλιμνίου και ΝΠΣ Βόλο, με τον οποίο επίσης στέφθηκε πρωταθλητής στη Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Μακεδονικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Λάζαρο Τζελίδη. Ο 23χρονος Τζελίδης αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός αλλά και αμυντικός μέσος και προέρχεται από τον Αστέρα Βλαχιώτη, στον οποίο μετεγγράφη τον Ιανουάριο του 2020 και μαζί του κατέκτησε το πρωτάθλημα του 7ου ομίλου της Γ Εθνικής.

Την τελευταία πενταετία φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΛ Καλλονή και του ΝΠΣ Βόλος, με τον οποίο επίσης κέρδισε το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, ενώ ύστερα ανέβηκε βόρεια, αγωνιζόμενος στον Αγροτικό Αστέρα στον ίδιο όμιλο με τον Μακεδονικό και αργότερα στον Απόλλωνα Παραλιμνίου, πριν ταξιδέψει στη Λακωνία για λογαριασμό του Αστέρα Βλαχιώτη.

Ο Μακεδονικός προσθέτει, λοιπόν, ακόμη έναν πρωταθλητή στο ρόστερ της φετινής σεζόν, το οποίο ξεκίνησε αυτήν την εβδομάδα την καθημερινή δουλειά προς τον στόχο της ανόδου. Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Λάζαρο και του εύχεται μια υγιή σεζόν, συνδυασμένη με προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες!»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.