Μακεδονικός: Μέγας χορηγός φανέλας η εταιρεία ΔΙΑΝΘΟΣ-ΑΦΟΙ ΝΕΟΧΩΡΙΤΗ Ο.Ε.

Metrosport Team26 Αυγούστου 2020

Ο ΑΣ Μακεδονικός μετά την επαγγελματική συνεργασία που είχε τα τελευταία χρόνια με την εταιρία Δίανθος των αδερφών Νεοχωρίτη, πλέον είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την χορηγία-προβολή της εταιρία στην επίσημη εμφάνιση του ποδοσφαιρικού τμήματος αλλά και γενικότερα την διαφήμισή της στους χώρους δράσεων όλων των αθλημάτων του Μακεδονικού.

Η ΔΙΑΝΘΟΣ-ΑΦΟΙ ΝΕΟΧΩΡΙΤΗ Ο.Ε. ιδρύθηκε το 2001 με σκοπό την χονδρική πώληση σε Γεωπονικά καταστήματα, φυτώρια, garden centers, εργολάβους πρασίνου και τεχνικές εταιρίες . Βασικά προϊόντα της εταιρείας είναι: σπόροι, φυτά, δέντρα, μοσχεύματα, τριανταφυλλιές, βολβοί λουλουδιών, πατατόσπορος, κοκκάρι, σκόρδο καθώς επίσης και φυτοχώματα, τύρφες και λοιπά εδαφικά υποστρώματα, προϊόντα θρέψης, αρδευτικά συστήματα, είδη διακόσμησης κήπου(decor) και βιολογικά σκευάσματα.

Το 2002 διεύρυνε και εξέλιξε τις επαγγελματικές της δραστηριότητες ξεκινώντας την παράγωγη έτοιμου χλοοτάπητα στην Απολλωνία Θεσσαλονίκης σε ένα ιδιαίτερα κομβικό σημείο όντας εκ των πρωτοπόρων στην Β. Ελλάδα στην παραγωγή έτοιμου χλοοτάπητα. Έχοντας ως σύμμαχο και αρωγό την γνώση του αντικειμένου και τον άρτιο μηχανολογικό εξοπλισμό, έβαλε την σφραγίδα της σε πάρα πολλά έργα πρασίνου , γήπεδα ποδοσφαίρου και έργα υποδομής, προμηθεύοντας τους συνεργάτες της με έτοιμο χλοοτάπητα. Παράλληλα ανέπτυξε όλα αυτά τα χρόνια νέα προϊόντα κατάλληλα για τις κλιματολογικές συνθήκες της χώρας μας.

Η εταιρία απαρτίζεται από πλήρως εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και φιλοσοφία της είναι η τήρηση των υψηλών προδιαγραφών που έθεσε εξ αρχής και η εξεύρεση νέων προϊόντων που θα δώσει όραμα και στόχους στους συνεργάτες της. Ορόσημο στην εξέλιξη και καθιέρωση της εταιρίας ήταν και η παρουσία της μετά το 2011 στις γειτονικές βαλκανικές χώρες εμφανίζοντας πλέον και εξαγωγικό προφίλ.

Πλέον με σύμμαχο τις δυνατές συνεργασίες που έχει αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια με κορυφαίους σποροπαραγωγικούς οίκους και εταιρίες ανά τον κόσμο προσπαθεί να παρέχει στους συνεργάτες της καινοτόμα προϊόντα και νέα πρωτοποριακά είδη προσπαθώντας να ανεβάζει τον πήχη των εξελίξεων και προσδοκιών.

Ο ΑΣ Μακεδονικός ευχαριστεί θερμά τους ιδιοκτήτες της εταιρίας Μιχαήλ και Γεώργιο Νεοχωρίτη για την συμμετοχή τους στο νέο χορηγικό πρόγραμμα του συλλόγου.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.