Μακεδονικός: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Νέστο Χρυσούπολης

Metrosport Team17 Οκτωβρίου 2025

Ο Μακεδονικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Νέστο Χρυσούπολης (18/10, 14:00), για την 6η αγωνιστική του Βόρειου ομίλου της Super League 2, με τον Σάκη Παπαβασιλείου να ανακοινώνει την αποστολή των πράσινων.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Μακεδονικός: «Ο Μακεδονικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος, που θα δώσει το Σάββατο (18/10 – 14:00, Sportal.gr) απέναντι στον Νέστο Χρυσούπολης, στο ΔΑΚ Χρυσούπολης, για την 6η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Super League 2.

Ο προπονητής της ομάδας μας, Σάκης Παπαβασιλείου δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ντάνι Μορέρ (είχε υποστεί θλάση β’ βαθμού στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης Β’), τον Σπύρο Σαραγιώτη (έχει υποστεί διάταση στον τετρακέφαλο), τον Χρήστο Νούλα (ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο), τον Αδάμ Κούφα (ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό) και τον Λαβάλ Σουλαϊμόν (είναι κλινήρης) ενώ επίσης άφησε εκτός τους Καπετάνο, Παντζαρτζίδη, και Καραστέργιο.

Αναλυτικά η αποστολή των «πρασίνων» για την αναμέτρηση με τον Νέστο: Γουναρίδης, Καζέλης, Αδαμίδης, Αλτιντζής, Αμανατίδης, Γκόλιας, Θωμάι, Καπνίδης, Καλαϊτζής, Καραμπέρης, Καρτάλης, Κώτελης, Κώτσογλου, Νίκος, Παναγιωτούδης, Πόντης, Σταμπουλίδης, Τσουκάνης, Χασάνογλου, Χουσεΐνογλου, Ολουατόμπι Αντελέκε, Καντάβ και Νικόλοφ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Μαζί και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.