Μακεδονικός: Φιλική ήττα (3-1) στην Κατερίνη

Αχίλλειος Έξαρχος22 Αυγούστου 2020

Την ευκαιρία για χρήσιμα συμπεράσματα απέναντι σε έναν αντίπαλο, ο οποίος θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στις επαγγελματικές κατηγορίες είχε ο προπονητής του Μακεδονικού, Ανδρέας Παντζιαράς στο σημερινό (22/8) πρώτο δυνατό τεστ της ομάδας του απέναντι στον Πιερικό στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης.

Οι «πράσινοι» γνώρισαν την ήττα με 3-1 από τους «μελανόλευκους» του Σάκη Παπαβασιλείου, οι οποίοι έδειξαν καλά δείγματα γραφής κυρίως στο α’ μέρος. Όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο α’ μέρος, με τον Πιερικό να πετυχαίνει και τα τρία τέρματά του μέσα σε ένα διάστημα δέκα λεπτών.

Συγκεκριμένα, ο Μακρής άνοιξε το σκορ στο 12’ και ακολούθησαν άλλα δύο γκολ με τους Μπενίσκο (20’) και Δεμηρτζόγλου (22’). Το γκολ για τον Μακεδονικό πέτυχε ο Τσουκάνης με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 45’. Οι «πράσινοι» είχαν και δοκάρι στο β’ μέρος με πρωταγωνιστή της φάσης τον νεαρό Τσιάκαλο.

Οι συνθέσεις:

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Παπαβασιλείου): Παπατολίκας, Γιαλαμίδης, Κανταρτζής, Ντόσης, Τοπαλίδης, Μακρής, Κριεμάντι, Ίτσιος, Παπαδόπουλος, Δεμηρτζόγλου, Μπενίσκος. Επαιξαν και οι Μπαλάφας, Χαρτσιάς, Μπουζούκης, Παντζιάλας, Κουκοδήμος, Πεντζαρομάν, Τουλίκας, Μαυρίδης, Δεμηρτζόγλου, Σιδηρόπουλος, Κυβελίδης.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Παντζιαράς): Γρηγοριάδης, Καραμπάς, Κρίτσιανης, Τζελίδης, Καστριτσέας, Πολυζωίδης, Δοϊρανλής, Καράμπελας, Μαυρομάτης, Ζαννάκης, Τσουκάνης. Μετά το 60’ έπαιξαν οι Βεζυρίδης, Γουνόπουλος, Γάκης, Κυριακίδης, Σιαγλής, Αμοιρίδης, Τούλας, Τουλής, Τσιάκαλος, Νικολαΐδης, Ανδρεάδης.

Φωτό: pierikosnews

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.