Μακεδονικός: Ετοιμος για τον τελικό ανόδου

Metrosport Team09 Ιουνίου 2022

Ο Μακεδονικός δίνει τον τελευταίο αγώνα της  χρονιάς το Σάββατο στις 17.30 εκτός έδρας µε τον ΠΑΟ Ρουφ και θέλει έστω την ισοπαλία για να πάρει το εισιτήριο της ανόδου στη SL2.


Η βοήθεια των φιλάθλων του Μακεδονικού είναι απαραίτητη σε αυτήν την αποστολή και η διοίκηση του συλλόγου ναυλώνει λεωφορείο για την αυθηµερόν µεταφορά των ενδιαφεροµένων ως την Αθήνα, στο δρόµο για την επιτυχία. 

Το λεωφορείο θα αναχωρήσει στις 09:00 το πρωί του Σαββάτου από το γήπεδο του Μακεδονικού και θα επιστρέψει µετά την ολοκλήρωση της αναµέτρησης κόντρα στον ΠΑΟ Ρουφ. 

Όσοι και όσες επιθυµούν να κάνουν το ταξίδι και να στηρίξουν την οµάδα στον «τελικό» που δίνει, πρέπει να καλέσουν στη Γραµµατεία του συλλόγου (τηλ. 2310-587870) για να δηλώσουν συµµετοχή και να λάβουν διευκρινήσεις και περαιτέρω πληροφορίες εφόσον επιθυµούν. 

Η τιµή του εισιτηρίου για την παρακολούθηση του αγώνα έχει οριστεί από τον ΠΑΟ Ρουφ στα 10€. 

Η οµάδα του Μακεδονικού και σήµερα  θα προπονηθεί την ώρα έναρξης του αγώνα δηλαδή στις 17:30 και µάλιστα στο πλαστικό γήπεδο 11Χ11, προκειµένου να προσαρµοστούν οι ποδοσφαιριστές σε αγωνιστικό χώρο αντίστοιχο της έδρας του ΠΑΟ Ρουφ, ενώ το πρωί της Παρασκευής η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Η παρουσία της µεγάλης «πράσινης» οικογένειας ήταν σηµαντική στα εντός έδρας παιχνίδια του Μακεδονικού. Παιδιά και γονείς και από τις τρεις Ακαδηµίες ποδοσφαίρου, µπάσκετ και βόλεϊ µε τους προπονητές τους, έδωσαν πάθος και παλµό στα παιχνίδια.

Μάλιστα, η Ακαδηµία βόλεϊ είχε… ειδική πρόσκληση από τον Μίλαν Λάλκοβιτς ο οποίος κάλεσε προσωπικά τα κορίτσια στον κρίσιµο αγώνα της οµάδας ποδοσφαίρου. Για µία ακόµη φορά αισθητή έκαναν την παρουσία τους και οι οργανωµένοι φίλοι του Μακεδονικού.

Η διοίκηση του Μακεδονικού αισθάνεται χρέος της να πει ένα µεγάλο «ευχαριστώ» σε αυτόν τον υπέροχο κόσµο που αγκαλιάζει µε θέρµη την οµάδα και την ωθεί προς µια σπουδαία επιτυχία, τη σπουδαιότερη της σύγχρονης εποχής. 

Τέλος, θερµές ευχαριστίες προς τους φιλάθλους και τη διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα, αλλά και στη διαιτητική οµάδα του αγώνα µε τον Αστέρα, που βοήθησαν ώστε να διεξαχθεί ένας υγιής και όµορφος ποδοσφαιρικός αγώνας στο µεταξύ τους παιχνίδι.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.