«Υπάρχει γκρίνια στη Μακάμπι για την έλλειψη μεταγραφών, δεν θα γεμίσει το γήπεδο»

Metrosport Team03 Αυγούστου 2022

O Ισραηλινός δημοσιογράφος, Αμίρ Ραζ, φιλοξενήθηκε στον αέρα του Metropolis 95.5 και μας έδωσε κάποια στοιχεία για την Μακάμπι Τελ Αβίβ, που αντιμετωπίζει αύριο ο Άρης για τον Γ' προκριματικό γύρο του Conference League.

Για τις συνθήκες που θα διεξαχθεί ο αυριανός αγώνας:
«Κάνει πάρα πολλή ζέστη, έχει 37 βαθμούς Κελσίου. Η ατμόσφαιρα δεν θα είναι κα η καλύτερη για τον Άρη αφου θα ταλαιπωρηθεί πολύ από την υγρασία. Παρ' όλα αυτά, το θετικό είναι ότι το γήπεδο δε θα είναι γεμάτο, αφού έχουν διατεθεί μόλις 19.000 από τα συνολικά 29.000 διαθέσιμα εισητήρια και αυτό λόγω της μη ικανοποιητικής μεταγραφικής ενίσχυσης. Υπάρχει γκρίνια από τους οπαδούς, θεωρούν ότι η διοίκηση δεν ενίχυσε την ομάδα όπως θα έπρεπε στην άμυνα και τα εξτρέμ, άσχετα από τις προσθήκες των Ζαχάβι και Μπίτον.»

Για το δυνατό σημείο της Μακάμπι
: «Το δυνατό σημείο της Μακάμπι είναι το κέντρο της. Έχει γρήγορους παίκτες, ντριμπέρ, δίνουν ταχύτητα στο παιχνίδι. Ο Φαν Οβερέεμ που ήρθε φέτος από την Ουρτρέχτη είναι πολύ καλή προσθήκη. Θα πρέπει να το προσέξει ο Άρης αυτό.»

Για την «αχίλλειο πτέρνα» των Ισραηλινών: « Ξεκάθαρα η άμυνα. Ο τερματοφύλακας ο Πέρετζ είναι πολύ καλός όμως η άμυνα δεν είναι καλή. Ούτε τα πλάγια μπακ ούτε τα κεντρικά. Ο Ζεράλδες δεν είναι καλός...O Μπίτον παρότι είναι ένας αδιαμφισβήτητα καλός παίκτης, δεν είναι ακόμα έτοιμος αγωνιστικά να δώσει το 100%»

Για την σημαντική απώλεια και τον Ζαχάβι: «
Ο ιβοριανός ο Γκιαγκόν είναι σημαντική απώλεια στα εξτρέμ. 'Επαιξε σχεδόν όλο το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Ζίρα όμως τραυματίστηκε και θα είναι δύσκολο να αναπληρωθεί το κενό του. Ο Ζάχαβι επίσης, μπήκε στις προπονήσεις το περασμένο Σάββατο. Δεν γνωρίζω πότε θα είναι έτοιμος αλλά σίγουρα θα χρειαστεί χρόνος.»

Για τις πιθανότητες πρόκρισης της κάθε ομάδας:
« Για μένα είναι 50-50. Ξέρουν στην Μακάμπι ότι ο Άρης έχει καλή έδρα οπότε θα γίνει προσπάθεια σήμερα για ένα καλό αποτέλεσμα.»



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.