Μάικ Τάισον: Απαθανατίστηκε σε αναπηρικό καροτσάκι στο αεροδρόμιο του Μαϊάμι

Metrosport Team18 Αυγούστου 2022

Ανησυχία έχουν προκαλέσει φωτογραφίες που δείχνουν τον Μάικ Τάισον καθηλωμένο σε αναπηρικό καροτσάκι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε τον «Iron Mike» στο αεροδρόμιο του Μαϊάμι και συγκεκριμένα τη στιγμή που ένας υπάλληλος έσπρωχνε ένα καροτσάκι στο οποίο ήταν καθισμένος. Μάλιστα ο Τάισον κρατούσε ένα μπαστούνι και σκούπιζε το πρόσωπό του με μια πετσέτα. Όπως σημειώνει το δημοσίευμα όταν ο «Iron Mike» δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με θαυμαστές του, ενώ πολλοί εξ΄ αυτών του ζήτησαν να βγάλουν selfie φωτογραφία. 


Όπως αναφέρει η New York Post το τελευταίο διάστημα υπάρχουν πολλές φήμες γύρω από την κατάσταση της υγείας του, ενώ φέρεται να αντιμετωπίζει «έξαρση ισχιαλγίας».

«Το τέλος μου πλησιάζει, έχω δει την ομορφιά του θανάτου»

Υπενθυμίζεται πως πριν λίγες μέρες ο πρώην πρωταθλητής βαρέων βαρών μίλησε στο podcast του Hotboxin και αναφέρθηκε στη φιλοσοφία του γύρω από τη θνησιμότητα, καθώς μιλούσε με τον θεραπευτή του Σον Μακφάλαρντ, του οποίου το πεδίο εξειδίκευσης περιλαμβάνει το τραύμα και τον εθισμό.

Ο πρώην πρωταθλητής, ο οποίος πρόσφατα γιόρτασε τα 56α γενέθλιά του, ήρθε αντιμέτωπος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης με έναν δικό του προβληματισμό: «Όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη, βλέπω εκείνα τα μικρά σημεία στο πρόσωπό μου και λέω, ουάου! Αυτό σημαίνει ότι το τέλος μου πλησιάζει. Πραγματικά σύντομα», είπε.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.