Μαγκντί Τολμπά: «Ο Αχμέντ Ναντέρ είναι επαγγελματίας, έχει τα προσόντα»

Metrosport Team19 Ιανουαρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μαγκντί Τολμπά, ο άνθρωπος που εισηγήθηκε την έλευση του Αχμέντ Ναντέρ. Του νεαρού συμπατριώτη του τερματοφύλακα, που προπονείται με την δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ τους τελευταίους μήνες και χθες ανακοινώθηκε και επίσημα. 

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5 για τον νεαρό τερματοφύλακα: «Ο Αχμέντ έχει πολύ καιρό που είναι στην Θεσσαλονίκη. Είναι ένας καλός νεαρός, που έχει μάθει καλό ποδόσφαιρο. Είναι ψηλός τερματοφύλακας, με 1,91 ύψος και διεθνής με την Ελπίδων. Έχει συμμετοχές και μέλλον. 

 Επίσης, είναι καλό παιδί και ήσυχος, θέλει να κάνει κάτι, έχει πάθος για το ποδόσφαιρο. Σαν το πατέρα του που είναι διεθνής τερματοφύλακας, ο καλύτερος της Αφρικής το 1998. Ο γιος μοιάζει τον πατέρα του.

Στα τελευταία μου παιχνίδια παίξαμε μαζί με τον πατέρα του, είχαμε κάποιες κοινές συμμετοχές. Τον έχω δει τον ξέρω και ελπίζω να γίνει καλός τερματοφύλακας και θα είναι καλός για τον ΠΑΟΚ.

Αυτός έχει προσόντα, προσωπικότητα και το πάθος, είναι ταλέντο. Όλα αυτά μετράνε για έναν καλό ποδοσφαιριστή και ειδικά έναν καλό τερματοφύλακα. Είναι επαγγελματίας!

Πέρα από τα Αιγυπτιακά, μιλάει Αγγλικά, επειδή έμαθε στο σχολείο. Σε μια ξένη χώρα πρέπει να ξέρεις τουλάχιστον μια γλώσσα για να επικοινωνείς με τους άλλους. Και είναι πολύ σημαντικό να μάθει και τη γλώσσα της χώρας στην οποία θα αγωνίζεται».

Παράλληλα, σχολίασε και την φετινή ευρωπαϊκή πορεία των «ασπρόμαυρων»: Έχω δει τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του ΠΑΟΚ, τον τελευταίο ένα μήνα πρόσφερε πολύ καλή μπάλα και μου άρεσε πολύ. Ανεβαίνει συνεχώς το επίπεδό του. Πιστεύω ότι μπορεί να κατακτήσει τίτλους και αν έχουν την θέληση, μπορούν να φτάσουν και πολύ ψηλά στην Ευρώπη. 

Δεν ξέρω πότε θα έρθω Θεσσαλονίκη, μιλάω όμως με τον κ. Πουρλιοτόπουλο. Θα δούμε πότε θα έρθω!»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.