Μάγκες από τον πρώτο ως τον τελευταίο

Γιώργος Ζαΐρης27 Σεπτεμβρίου 2021

Ο ΠΑΟΚ έχει πλέον μια πελατειακή σχέση με την ΑΕΚ και της έχει δημιουργήσει ένα τεράστιο κόμπλεξ που όμως αυτό σε καμιά περίπτωση δεν ήταν ο λόγος που η ομάδα του Λουτσέσκου έφυγε νικήτρια από τον αγωνιστικό χώρο. Χθες ο ΠΑΟΚ κέρδισε γιατί ήταν ισοπεδωτικός. Ποιος ΠΑΟΚ όμως; Αυτός με τον Μιχαηλίδη-Μιχάι στο κέντρο της άμυνας. Ο ΠΑΟΚ χωρίς τον Ινγκασον, τον Βαρέλα, τον Βιεϊρίνια, τον Κρέσπο, τον Ελ Καντουρί. Αυτός ο ΠΑΟΚ χθες απέναντι στην ΑΕΚ έδειξε ότι είναι το απόλυτο αφεντικό. Και φυσικά το σκορ τον αδικεί. 

Γιατί έστω και αν το 2-0 διαμορφώθηκε στο 78’ ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που τρομοκράτησε την ΑΕΚ που αυτή τη φορά δεν είχαν την αφορμή για να φύγουν. Επίσης ατύχησαν γιατί πλέον υπάρχει και το VAR και έτσι το γκολ σωστά ακυρώθηκε με τον κόσμο να φωνάζει «που είναι ο Κομίνης;» Αυτός λοιπόν ο ΠΑΟΚ χθες έκανε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση και το τονίζω ξανά, χωρίς πολλά από τα βαριά χαρτιά στην ενδεκάδα του. Ο Μπίσεσβαρ εξέθεσε τους φωστήρες που πέρσι βιάστηκαν να τον στείλουν στην Κύπρο. Ο Σφιντέρσκι ήταν συγκλονιστικός ενώ Κούρτιτς-Σβαμπ και Αουγκούστο κατάπιαν το κέντρο της ΑΕΚ. Ο Λουτσέσκου μίλησε για μια αδικαιολόγητη αρνητικότητα. Η χθεσινή εμφάνιση του ΠΑΟΚ και η αποθέωση στον…. 

Εσίτι πρέπει να τη βάλει αυτή την γρίνια στο χρονοντούλαπο. Αυτός είναι μονόδρομος για τον ΠΑΟΚ και πρέπει να τον ακολουθήσουν όσοι αγαπούν την ομάδα. Πλέον απομένει το ματς της Πέμπτης απέναντι στην Σλόβαν και με νίκη από τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων αγκαλιάζει την πρόκριση. Ένα ματς δύσκολο στο Ηράκλειο ακολουθεί και μετά διακοπή. Με την επανέναρξη; «Να δεις τι σου ‘χω για μετά» κλείνοντας το ένα μάτι, φώναξε χθες ο ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.