ΜΑΓΙΚΗ εμφάνιση Μίσιτς, πέρασε... αέρας από την Κρήτη ο ΠΑΟΚ

Metrosport Team07 Ιανουαρίου 2020

Ο Μίσιτς έκανε εκπληκτικά πράγματα στο Γεντί Κουλέ, μοίρασε τρεις ασίστ και πιάνοντας τον ΠΑΟΚ από το χέρι τον οδήγησε στη νίκη. Νίκη - μισή πρόκριση που ήρθε και (κάτι πολύ σημαντικό) ξεκούραστα ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ.

Ο ΠΑΟΚ ήταν σοβαρός από το πρώτο λεπτό και έτσι ο Αμπέλ Φερέιρα πέραν του αποτελέσματος, είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε παίκτες όπως οι Λάμπρου, Μιχάι και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την ετοιμότητά τους.

Οι βάσεις μπήκαν από το πρώτο 45λεπτο

Ο ΠΑΟΚ ήθελε για πολλούς λόγους τη νίκη επί του ΟΦΗ και έδειξε από τη σέντρα πως θα τη διεκδικήσει με κάθε τρόπο.

Πήρε γρήγορα την κατοχή της μπάλας, επέβαλε το ρυθμό του και με τον σπουδαίο Μίσιτς να κρατά την μπαγκέτα του, έβαλε από το πρώτο ημίχρονο τις βάσεις για να πετύχει το στόχο του.

Ο Κροάτης ήταν αυτός που με δύο εξαιρετικές πάσες εξουδετέρωσε την άμυνα του ΟΦΗ και έδωσε την ευκαιρία στον Λημνιό στο 24’ και τον Μπίσεσβαρ στο 32’ να πετύχουν δύο γκολ.

Το 0-2 επέτρεπε στους παίκτες του Αμπέλ Φερέιρα να κάνουν το παιχνίδι τους στο… τέμπο που ήθελαν απέναντι στον ΟΦΗ που απείλησε μόνο δύο φορές και αυτές μετά από λάθη του Ροντρίγκο και του Γιαννούλη.

Κυρίαρχος ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος

Ο ΠΑΟΚ παραχώρησε την κατοχή ως έναν βαθμό στον ΟΦΗ και επέλεξε στο δεύτερο ημίχρονο να ψάξει στις αντεπιθέσεις τους χώρους να πετύχει και τρίτο γκολ. Και το βρήκε.

Ο Μίσιτς έδωσε και τρίτη ασίστ με τον Άκπομ να εκτελεί τον Ουάιλι στο 63’ και να πετυχαίνει το 3-0.

Ο Αμπέλ Φερέιρα έδωσε χρόνο συμμετοχής σε Λάμπρου, Μιχάι αλλά η ομάδα του δεν έχασε τον έλεγχο. Διατήρησε εύκολα το μηδέν και με το τελικό 3-0 πήρε πιο εύκολα από ότι θα περίμενε τη νίκη.

Φερέιρα: «Περίεργο το ματς με τον Αρη, δεν επηρεαστήκαμε από την ήττα»

Με τα καλύτερα λόγια για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΟΦΗ μίλησε ο Αμπέλ Φερέιρα, αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού.

Ο Πορτογάλος τόνισε στην κάμερα του OTE TV:

«Κάναμε αυτό που κάνουμε πάντα, μπαίνουμε για τη νίκη. Το παιχνίδι με τον Αρη ήταν λίγο περίεργο, μπορούσαμε να το είχαμε τελειώσει από το πρώτο ημίχρονο. H ομάδα σήμερα είχε καλή απόδοση και δεν επηρέαστηκε καθόλου από αυτό το ματς. Ήμασταν σοβαροί από την αρχή μέχρι το τέλος», είπε αρχικά, ενώ όταν ρωτήθηκε για την παρουσία του Μίσιτς, απάντησε: 

«Είναι ένας πολύ έξυπνος παίκτης ο Μίσιτς και μπορεί να παίξει σε πάνω από μια θεση. Παρά το ότι κάναμε αλλαγές παικτών , η ομάδα μας διατήρησε το ίδιο πλάνο και την ίδια δυναμική της. Όλοι οι παίκτες έδειξαν ότι μπορούν να παίξουν και αυτό με χαροποιεί».

Λημνιός: «Περιμένουμε 30 χιλιάδες κόσμο με ΑΕΚ για να δώσουμε απάντηση»

«Περιμένουμε 30 χιλιάδες κόσμο για να δώσουμε μια μεγάλη απάντηση με την ΑΕΚ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο σκόρερ του πρώτου τέρματος του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Λημνιός. «Θέλαμε να αντιδράσουμε και να δείξουμε ότι είμαστε δυνατοί. Στο παιχνίδι με τον Αρη το σκορ έπρεπε να είναι 1-3. Όμως όταν δεν σκοράρεις έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ο Αρης ήταν πιο αποτελεσματικός και μπράβο του. Εμείς είπαμε ότι θέλαμε να κάνουμε restart σε ένα γήπεδο που ηταν βαρύ και οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν οι καλύτερες. Τα καταφέραμε, παίξαμε πολύ καλά και τώρα περιμένουμε 30.000 κόσμο με την ΑΕΚ για να δώσουμε μια μεγάλη απάντηση».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.