Σκληρές διαπραγματεύσεις για Ντεϊόλα, μπάσιμο για ηχηρό όνομα επιθετικού

Metrosport Team19 Ιουνίου 2021

Εδώ και λίγες μέρες η «Μ» και το metrosport.gr είχαν αποκαλύψει ότι το μεγάλο στοίχημα του ΠΑΟΚ και του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι μέχρι να φύγει η ομάδα στην Ολλανδία για προετοιμασία να έχουν καλυφθεί οι θέσεις στις οποίες ο Ρουμάνος τεχνικός είχε διαγνώσει κενά.

Η μία από αυτές ήταν του δεξιού μπακ, για την οποία είχαμε αναφέρει ότι υπήρχε κλεισμένος παίκτης από την μέρα κιόλας της συμφωνίας του ΠΑΟΚ με τον Λουτσέσκου και τελικά αποκαλύφθηκε ότι επρόκειτο για τον Λούκας Τέιλορ που έρχεται μέσα στις επόμενες μέρες για να ανακοινωθεί και η συμφωνία του για τα επόμενα τρία χρόνια.

Οι επόμενες κινήσεις κατά σειρά αφορούσαν σε κεντρικό μέσο, επιθετικό και μεσοεπιθετικό και ήδη για τις δύο πρώτες υπάρχει έντονη κινητικότητα.

Συγκεκριμένα, χθες έγινε γνωστό ότι ο ΠΑΟΚ κινείται για την απόκτηση του Αλεσάντρο Ντεϊόλα (Ο ΠΑΟΚ προσφέρει τριετές συμβόλαιο στον Ιταλό μέσο) από την Κάλιαρι και προσπαθεί να πετύχει το ντιλ μέσω του ατζέντη του Μίνο Ραϊόλα (οι Ιταλοί έγραψαν ότι είναι Ελλάδα, αλλά αυτό δεν επιβεβαιώνεται από πλευράς ΠΑΟΚ) με τον οποίο η Μαρία Γκοντσάρεβα έκανε και την διαπραγμάτευση για το νέο συμβόλαιό του Ελ Καντουρί. 

Λίγες ώρες αργότερα, μέσω δήλωσης του προέδρου της Κάλιαρι, Τομάσο Τζιουλίνι στο Metropolis 95.5, έγινε γνωστό ότι ο ΠΑΟΚ κατέθεσε επίσημη πρόταση για την αγορά των δικαιωμάτων του παίκτη που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022 με την ιταλική ομάδα και δεν τα βρίσκει για να ανανεώσει την συνεργασία μαζί της.

«Εχουμε πρόταση από τον ΠΑΟΚ, ύψους 1,5 εκατ. ευρώ, όμως εμείς θέλουμε 4 εκατ. ευρώ συν μπόνους και δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει αυτό το deal», σημείωσε ο κ. Τζιουλίνι, ωστόσο, στην Τούμπα εκτιμούν ότι πρόκειται απλά για κίνηση τακτικής του Ιταλού παράγοντα στην προσπάθειά του να κερδίσει όσα περισσότερα μπορεί. Ο ΠΑΟΚ θα επιμείνει στην συγκεκριμένη πρόταση, ωστόσο, δεν πρόκειται να ανεβάσει την προσφορά του (τουλάχιστον σε σημαντικό βαθμό). Αν διαπιστωθεί ότι δεν υπάρχει σημείο επαφής, θα κάνει στροφή και θα ασχοληθεί με άλλες περιπτώσεις.

Παιδί της Κάλιαρι

Ο ύψους 1.90μ. Ντεϊόλα γεννήθηκε την 1η Αυγούστου του 1995 στο Σαν Γκαβίνο Μονρεάλε, μια μικρή πόλη της Σαρδηνίας και αποτελεί παιδί των ακαδημιών της Κάλιαρι (κατέκτησε δύο φορές το πρωτάθλημα Primavera). Πήγε δανεικός στηνTuttocuoio, το 2014 και αγωνίστηκε στη Liga Pro (33 συμμετοχές, 4 γκολ. Την επόμενη σεζόν με 21 συμμετοχές και 2 γκολ βοήθησε την Κάλιαρι να ανέβει στην Serie A. Εκανε τρεις δανεισμούς σε Πάρμα (2018-2019), Λέτσε (2019-2020) και πέρσι στο πρώτο μισό της σεζόν στην Σπέτσια και συνολικά έχει 73 συμμετοχές (1 γκολ, 2 ασίστ) στη Serie A και 35 συμμετοχές (3 γκολ, 2 ασίστ) στη Serie B.

Δυνατό μπάσιμο για ηχηρό όνομα φορ

Την ίδια ώρα στην Τούμπα δουλεύουν πυρετωδώς και για την υπόθεση του σέντερ φορ. Οι πληροφορίες μιλούν για δυναμικό μπάσιμο του Δικεφάλου για παίκτη που βρίσκεται σε άκρως παραγωγική ηλικία, έχει ικανότητα στο σκοράρισμα και θα κάνει την διαφορά ερχόμενος στο ελληνικό πρωτάθλημα. ΟΙ άνθρωποι της ομάδας έχουν ρίξει μεγάλο βάρος στην συγκεκριμένη υπόθεση, υπάρχουν εντατικές επαφές και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξει και εξέλιξη, ενώ υπάρχουν πάντα και ονόματα όπως του Πρίγιοβιτς στην λίστα, εφόσον αποδειχθεί ότι μπορεί να μείνει ελεύθερος από την Αλ Ιτιχάντ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.