Κρίσιμα ματς σε Βόλο και Γιάννινα για τη 2η αγωνιστική των πλέι άουτ

Metrosport Team30 Μαρτίου 2024

Η 2η αγωνιστική των πλέι άουτ της Stoiximan Super League περιλαμβάνει δύο κομβικές αναμετρήσεις όσον αφορά τη μάχη της παραμονής, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να υποδέχεται τον Παναιτωλικό και τον Βόλο να φιλοξενεί την Κηφισιά.

Οι Γιαννιώτες τον αγώνα με την ομάδα του Αγρινίου τον αντιμετωπίζουν ως τελικό, καθώς βρίσκονται στην τελευταία θέση με 18 βαθμούς και θέλουν πάση θυσία τους τρεις βαθμούς, ενώ ο Παναιτωλικός έχει μαξιλαράκι ασφαλείας, μέχρι στιγμής, τους 23 βαθμούς.

Στον Βόλο η ομώνυμη ομάδα θα φιλοξενήσει την Κηφισιά, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται μαζί στην προτελευταία θέση με 22 πόντους.

Στα υπόλοιπα ματς ο Πανσερραϊκός υποδέχεται τον Αστέρας Τρίπολης, με τους Αρκάδες να είναι στην πρώτη θέση των πλέι άουτ με 31 βαθμούς, ενώ τα «λιοντάρια» του Πάμπλο Γκαρσία ακολουθούν στη 2η θέση με 27 βαθμούς. 

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο, στο Γεντί Κουλέ, με τους Κρητικούς να έχουν 26 βαθμούς, ενώ οι Περιστεριώτες με 31 βαθμούς συγκατοικούν με τον Αστέρα στην πρώτη θέση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής των playouts:

Πανσερραϊκός – Αστέρας Τρίπολης (15:00, Novasports 2)

Βόλος – Κηφισιά (17:30, Cosmote Sport 2)

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός ( 19:30, Novasports Prime)

ΟΦΗ – Ατρόμητος (20:00, Cosmote Sport 1)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.