Λύρατζης: «Το περιμένουμε πώς και πώς, θα τα δώσουμε όλα»

Metrosport Team06 Απριλίου 2022

Ανυπόμονος για την πρώτη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Μαρσέιγ εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Λευτέρης Λύρατζης.

Ο αμυντικός του Δικεφάλου τόνισε αυτός και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση κόντρα στους Μασσαλούς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λευτέρης Λύρατζης:

Για το πώς αντιμετωπίζει την μεγαλύτερη έως τώρα πρόκληση στην καριέρα του: «Σημαντικό ματς και για την ομάδα και για εμένα. Παρόλα αυτά δεν πιστεύω ότι θα συστηθώ τώρα, και στα προηγούμενα τέσσερα είχαμε καλή απόδοση και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το ίδιο και τώρα».

Για το γεγονός ότι από τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ βρέθηκε στους «8» του Conference League: «Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό το ματς. Πριν κάποιους μήνες κανείς δεν γνώριζε ότι θα είμαστε σε αυτή τη θέση. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει. Περιμένουμε πώς και πώς το ματς.

Από την προετοιμασία δουλεύω το ίδιο και πίστευα ότι αργά ή γρήγορα θα δινόταν η ευκαιρία. Ήρθε τα Χριστούγεννα, μετά και το ντεμπούτο μου στην Εθνική και τώρα είναι ο πρώτος προημιτελικός με την Μαρσέιγ μπροστά, θα τα δώσουμε όλα».

Για την άποψή του για την Μαρσέιγ και πού πιστεύει ότι θα κριθεί η πρόκριση: «Ποιοτικά ίσως ένα είναι καλύτερη από τις δύο προηγούμενες αντιπάλους μας, ίσως να μην είναι τόσο στην ίδια ένταση με εκείνες. Αυτά τα ματς επειδή είναι ποιοτικός ο αντίπαλος και έχει εμπειρίες στην Ευρώπη, παίζει ρόλο να το θέλουμε όλοι οι παίκτες το ίδιο, που το θέλουμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.