Λύρατζης: «Δουλεύω κανονικά και θα συνεχίσω να το κάνω»

Metrosport Team09 Νοεμβρίου 2020

Ο Λευτέρης Λύρατζης, ένα από τα πολλά «παιδιά» του Πάμπλο Γκαρσία, φαίνεται πως έχει «αρπάξει» την ευκαιρία που του έδωσε ο Ουρουγουανός προπονητής του ΠΑΟΚ, καθώς ξεκίνησε βασικός στην αναμέτρηση του «δικεφάλου» με την Απόλλων Σμύρνης στο γήπεδο της «Ριζούπολης». Ο νεαρός διεθνής με όλες τις μικρές ομάδες της χώρας μας, σε δηλώσεις του μετά την λήξη του αγώνα, δήλωσε μεταξύ άλλων θα συνεχίσει να δουλεύει με σκοπό να εδραιωθεί στην πρώτη ομάδα, και να αποτελεί μια εκ των βασικών επιλογών του προπονητή του.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του

Πως ένιωσες που ξεκίνησες πρώτη φορά βασικός: «Σημαντική εμπειρία η σημερινή, τα πρώτα 90 λεπτά, μετά και από τα 20 λεπτά που έπαιξα μεσοπβδόμαδα στον ευρωπαϊκό αγώνα. Δεν έχει αλλάξει κάτι για εμένα. Από την πρώτη στιγμή που είμαι στην πρώτη ομάδα δουλεύω καθημερινά και θα συνεχίσω να δουλεύω για να το αποδείξω στο γήπεδο».

Μήπως ήρθε η ώρα να σας λέμε «οι μικροί του ΠΑΟΚ»: «Κοιτάξτε, δεν είμαι ο ειδικός να σας απαντήσω, απλώς πιστεύω πως όποιος μικρός σε ηλικία αξίζει να παίξει και μπορεί να παίξει στην πρώτη ομάδα και να σταθεί, γιατί όχι να μην τον χρησιμοποιεί ο προπονητής». 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.