Λυκογιάννης: «Μας επηρέασαν οι απουσίες»

Δημήτρης Καλαϊτζής09 Δεκεμβρίου 2021

«Μας επηρέασαν οι απουσίες, συγχαρητήρια στους παίκτες μας», δήλωσε χαρακτηριστικά μετά την ήττα από τη Γαλατάσαραϊ (87-75), ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άρης Λυκογιάννης. 

«Συγχαρητήρια στους αντιπάλους, ήταν πολύ επιθετικοί, παίξαμε σε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα σε ένα πολύ όμορφο γήπεδο. Ήμασταν ανταγωνιστικοί για περίπου 15 λεπτά, μετά από λίγο που έπρεπε να αλλάξουμε το ροτέισον, αυτό μας επηρέασε γιατί δεν είχαμε τρεις βασικούς παίκτες.

Δεν ήταν εύκολο να καλύψουμε αυτά τα κενά. Θα το περιέγραφα σαν το ματς του πρώτου γύρου. Τώρα έγινε όμως το ανάποδο, ήμασταν εμείς κουρασμένοι και με προβλήματα. Συγχαρητήρια και στους παίκτες μας που πάλεψαν ως το τέλος και μείωσαν τη διαφορά στους 12 πόντους».

Τζόουνς: «Χαρούμενος που επέστρεψα, να πάρουμε τις νίκες που θέλουμε»

Από την πλευρά του καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μάρβιν Τζόουνς, είπε:

«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα αφού έχασα δύο ματς λόγω του κορωνοϊού. Προσπαθούσα να πιάσω ρυθμό, γιατί ένιωθα κάπως κουρασμένος. Προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο παιχνίδι. Υπάρχει πίεση όπως σε κάθε ομάδα Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας και πρέπει να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.