Λουτσιάνο: «Δύσκολα ο ΠΑΟΚ να χάσει στον τελικό του Κυπέλλου»

Metrosport Team03 Μαΐου 2022

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, Λουτσιάνο ντε Σόουζα, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση (4/5) του "Δικεφάλου" με τους "ερυθρόλευκους", ενώ αναφέρθηκε και για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού αύριο στην Τούμπα (4/5, 19:00): «Στο τελευταίο παιχνίδι των δύο ομάδων για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας παρακολουθήσαμε ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι, με μεγάλο ενδιαφέρον, με μεγάλη προσπάθεια και από τους δύο να νικήσουν. 

Δίκαια ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στο τελικό, το τελευταίο διάστημα δείχνει ένα καλό πρόσωπο. Το αυριανό θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Δύσκολα ο Ολυμπιακός θα χάσει το πρωτάθλημα, όχι γιατί παρουσιάζει ένα καλό πρόσωπο αλλά οι άλλες ομάδες άφησαν τον Ολυμπιακό να πάρει μεγάλη διαφορά στη διάρκεια της σεζόν.

Αν ξεκινούσαν τα play-offs με τη διαφορά στους 3-4 βαθμούς τα πράγματα θα ήταν τελείως διαφορετικά για τον Ολυμπιακό. Παρόλα αυτά ο αυριανός αγώνας δεν παύει να είναι ένα ντέρμπι. Και πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει οπωσδήποτε να το κερδίσει για να ακυρώσει τη φιέστα του Ολυμπιακού».

Για τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό: «Και οι δύο είναι μεγάλες ομάδες, όταν αντιμετωπίζει η μία την άλλη δεν μπορείς να προβλέψεις τίποτα. Δεν είναι τυχαίο που ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός βρίσκονται στον τελικό. Είναι ένα παιχνίδι 50-50, η ψυχολογία και η θέληση από την κάθε ομάδα θα μετρήσει, ειδικά σε έναν τελικό. Όπως και η παρουσία των ποιοτικών ποδοσφαιριστών. 

Ο Λουτσέσκου έχει καταφέρει να φέρει την ομάδα εκεί που αξίζει, να πάει τον ΠΑΟΚ σε έναν ακόμη τελικό, Πιστεύω πως δύσκολα ο ΠΑΟΚ θα χάσει στον τελικό. Ελπίζω να γίνει ένα καλό ματς και να κερδίσουν οι φίλαθλοι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.