Λουτσέσκου: «Σημαντικό και το ματς με τα Γιάννινα, θα χρησιμοποιήσουμε φρέσκους παίκτες»

Metrosport Team12 Μαρτίου 2022

Στις αλλαγές που θα κάνει ενόψει του αγώνα με την Γάνδη, τους φρέσκους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει αλλά και την διαδικασία εκπαίδευσης που βρίσκεται η ομάδα του να παίζει ανά τρεις μέρες και να κερδίσει, αναφέρθηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, μιλώντας στα κανάλια Novasports.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θα είναι δύσκολο ματς, έχω παρατηρήσει ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο εξελίσσεται, τα παιχνίδια είναι ισορροπημένα, οι ομάδες έχουν μεγαλύτερη ποιότητα. Προερχόμαστε από ευρωπαϊκό παιχνίδι, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε μία εβδομάδα να ετοιμάσει το παιχνίδι. Ο καθένας είναι με κίνητρο, αυτός ο ρυθμός κάθε τρεις μέρες δίνει την ευκαιρία στους παίκτες να νιώθουν όλοι σημαντικοί».

Για το πώς οι παίκτες του θα κάνουν παύση στο μυαλό τους στο να μην σκέφτονται τον τελικό με την Γάνδη: «Εσείς πριν μου είπατε πόσα σημαντικά είναι τα δέκα παιχνίδι των πλέι οφ, τώρα θα πούμε ότι δεν είναι σημαντικά; Είναι πολύ σημαντικό το ματς με τα Γιάννινα. Είναι θέμα σωστής εκπαίδευσης της ομάδας, θέλουμε να βελτιώσουμε πολύ την νοοτροπία, σε ειδικές καταστάσεις όπως είμαστε τώρα, με ματς σε Πρωτάθλημα, Ευρώπη και Κύπελλο πρέπει να προετοιμάζουμε πάντα το επόμενο ματς, τώρα είναι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το πιο σημαντικό είναι να κρατάμε την συγκέντρωση».

Για το βάθος στο ρόστερ, καθώς πολλοί παίκτες είναι ενεργοποιημένοι: «Ως συνήθως θα υπάρξουν αλλαγές, θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε φρέσκους παίκτες, υπάρχουν ομάδες στην Ευρώπη που έχουν μάθει να παίζουν ανά τρεις μέρες και να κερδίζουν. Εμείς είμαστε στη διαδικασία ανάπτυξης αυτής της εμπειρίας και θα μας βοηθήσει για την επόμενη σεζόν».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.