Λουτσέσκου-παίκτες μία γροθιά: «Ώρα να επιστρέψουμε στις νίκες»

Metrosport Team21 Απριλίου 2022

Δεν είναι σύνηθες για τον ΠΑΟΚ να χάνει τέσσερα σερί ματς. Οπως έγραψε η “Μ’, αυτό είχε να συμβεί επτά χρόνια και οι πρώτοι τους οποίους “ενόχλησε” είναι οι παίκτες, ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του. Συζήτησαν γι αυτό μέσα στα αποδυτήρια και σαφέστατα είναι ένα από τα μεγάλα κίνητρα το απόγευμα, να επιστρέψουν στις νίκες και να κλείσουν την περίοδο των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων. Αυτό είναι και το κοινό μότο προπονητή και παίκτη στα αποδυτήρια τις τελευταίες μέρες: “Τέσσερα ματς χωρίς νίκη είναι πάρα πολλά για τον ΠΑΟΚ, ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε στις νίκες”.

Για τον προπονητή του Δικεφάλου είναι σημαντικό η ομάδα να εκμεταλλευτεί την εμπειρία που συνέλεξε στην Ευρώπη, με την συμμετοχή στο στο Conference League. Εκεί έδωσε ματς πολύ κρίσιμα και έδειξε ότι ξέρει πώς να τα διαχειριστεί. Από την επικράτηση επί της Μίντιλαντ στην Τούμπα, τις δύο νίκες με την Γάνδη, την πολύ καλή προσπάθεια στα τρία από τα τέσσερα ημίχρονα των αγώνων με την Μαρσέιγ.

Το θετικό για την ομάδα είναι ότι υπάρχει ένα καλό κλίμα στα αποδυτήρια, ότι οι παίκτες είναι ενωμένοι σαν γροθιά και έχουν την όρεξη να διεκδικήσουν και να κατακτήσουν ένα ακόμη κύπελλο, όπως κάνουν σταθερά από το 2017, με εξαίρεση μία σεζόν.
Αξίζει αν σημειωθεί ότι πέρα από την αγωνιστική προετοιμασία, υπάρχουν και πολλές τετ α τετ, αλλά και ομαδικές συζητήσεις με στόχο η ομάδα να παρουσιαστεί όσο το δυνατό με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο γήπεδο και να κάνει το πρώτο αποφασιστικό βήμα προς τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και την κατάκτηση της ένατης κούπας στον θεσμό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.