Λουτσέσκου: «Οι τέσσερις καλύτερες ημέρες της ζωής μου - Περιμένω και άλλες μεταγραφές»

Κώστας Πετρωτός26 Αυγούστου 2021

Ο ΠΑΟΚ με δύο γκολ - ένα σε κάθε ημίχρονο - κατάφερε να αφήσει πίσω του το εμπόδιο της Ριέκα και να κλείσει τη δική του θέση στην αυριανή κλήρωση για τους ομίλους του Conference League. 

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί αρχικά άνοιξε το σκορ και ο Τόμας Μουργκ στη συνέχεια έδιωξε το άγχος και τσέκαρε το εισιτήριο για τους ομίλους του νεοσύστατου θεσμού, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του να στέκεται στα στοιχεία που έκριναν τη νίκη αλλά και την επόμενη ημέρα αυτής.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ρουμάνος τεχνικός:

Στο πρώτο του σχόλιο σημείωσε: «Είναι οι τέσσερις καλύτερες ημέρες στη ζωή μου. Ήταν μία πολύ δύσκολη περίοδος, χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη, μία νέα νοοτροπία, πολλές προσδοκίες και ήταν απαραίτητο να περάσουμε στην επόμενη φάση. Ήταν απαραίτητο και για τους ποδοσφαιριστές για να ανεβάσουν και την δική τους αυτοπεποίθηση και να πιστέψουν τη δουλειά που γίνεται. Μία ήττα δεν θα μας έκανε καλό στο εσωτερικό μας. Επίσης, αυτή η δίκαιη πρόκριση μας δίνει και ψυχολογία για την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος».

Για να προσθέσει: «Σε κάθε παιχνίδι υπάρχει βελτίωση και πρέπει να παλεύουμε και να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό, σήμερα διαχειριστήκαμε πολύ καλύτερα τα κενά μας διαστήματα. Εξελισσόμαστε στο παιχνίδι μας, αλλά αυτή η εξέλιξη είναι φυσικό να έχει και κενά διαστήματα γιατί δεν θα παίζουμε πάντα όπως θέλουμε».

Για τις μεταγραφές: «Πολύ καλός ο Άκπομ, πολύ καλός ο Σίντλεϊ, θα πρέπει να περιμένουμε την απάντηση του Μιτρίτσα, περιμένω και άλλες μεταγραφές».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.