Λουτσέσκου: «Ο ΠΑΟΚ προοδεύει»

Metrosport Team08 Οκτωβρίου 2022

Για την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό (1-2) που έφερε τον ΠΑΟΚ στο -7 από την κορυφή, το αν υπάρχει προβληματισμός, αλλά και για τη δοκιμασία στη Λιβαδειά, μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι, ο προπονητής του Δικεφάλου, Ραζβάν Λουτσέσκου. 

«Δεν μου δημιουργεί κάτι προβληματισμό σε σχέση με τον Παναθηναϊκό. Η εικόνα που έχω είναι ξεκάθαρη, είμαι 17 χρόνια προπονητής, μπορώ να ξεχωρίσω κάποια πράγματα. Είχαμε ένα φανταστικό πρώτο ημίχρονο, ο τρόπος με τον οποίο παίξαμε, είμαστε μια ομάδα που συλλέγει εμπειρίες την δεδομένη στιγμή, είμαστε ικανοποιημένοι από τον τρόπο που η ομάδα δημιουργεί και παράγει, οπότε δεν έχω κάποιον προβληματισμό», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν είμαι ικανοποιημένος, αλλά παράλληλα δεν είναι και κάτι που μου δημιουργεί πρόβλημα. Σε ότι αφορά την ομάδα μου, μπορώ να σας πω ότι από τις προπονήσεις, έχουμε ένα από τα πιο σκληρά εργαζόμενα γκρουπ που θα μπορούσαμε να έχουμε. Είμαι ικανοποιημένος από το γεγονός ότι η ομάδα προοδεύει, δημιουργεί πράγματα και θα είναι λάθος να πιστέψουμε ότι αυτή η ομάδα θα μπορεί να κερδίσει κάθε παιχνίδι, το αν θα παλεύει για τη νίκη είναι τελείως διαφορετικό κομμάτι».

Για τη δοκιμασία στη Λιβαδειά: «Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι, θα περιμένει οποιοδήποτε λάθος μας ο Λεβαδειακός, θα πρέπει και εμείς να εκμεταλλευτούμε το παραμικρό λάθος, την παραμικρή ευκαιρία που θα μας δοθεί για να πάρουμε το αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.