Λουτσέσκου: «Ο ΠΑΟΚ γίνεται ξανά μια ανίκητη ομάδα»!

Γιώργος Καστάνης04 Απριλίου 2022

Προπονητής Μαρτίου αναδείχθηκε ο Ράζβαν Λουτσέσκου μετά απο σχετική έρευνα που έκανε η ρουμανική ιστοσελίδα gazeta. Οπως ήταν αναμενόμενο ο προπονητής του Δικεφάλου μίλησε στους συμπατριώτες του για αυτή την διάκριση, αλλά και για την πορεία της ομάδας.

Με πέντε νίκες και μια ισοπαλία σε έξι αγώνες αυτόν τον μήνα, συν μια πρόκριση στα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ μετά από δύο παιχνίδια που κέρδισε ο ΠΑΟΚ την Γάνδη (1-0 και 2-1), ο Λουτσέσκου ήταν ο μόνος αήττητος Ρουμάνος προπονητής τον Μάρτιο.  

Σε αυτή την έρευνα της ρουμανικής ιστοσελίδας, ο Ράζβαν Λουτσέσκου πήρε την πρώτη θέση για τον μήνα Μάρτιο, αφήνοντας πίσω του, τους Κοσμίν Κόντρα (Αλ Ιτιχάντ), Άντριαν Βασάι (εθνική Νέων Ρουμανίας) και Νταν Πετρέσκου (Κλουζ).

Μάλιστα στις δηλώσεις του υποστήριξε:

«Τα αποτελέσματα του Μαρτίου είναι απλώς συνέπεια των αποτελεσμάτων των τελευταίων μηνών. Είμαστε σε καλή μομέντουμ. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να προσέχουμε κάθε παιχνίδι. Νομίζω ότι είναι μια από τις καλύτερες χρονιές στην ιστορία του ΠΑΟΚ».

- Πως σχολιάζετε την πορεία της ομάδας έως τώρα, καθώς και πως αντιμετωπίζετε τα παιχνίδια με την Μαρσέιγ;

«Τώρα έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου σε τρεις διοργανώσεις: το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και τα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ. Πάνω από όλα όμως ο ΠΑΟΚ γίνεται ξανά, σιγά-σιγά μια ανίκητη ομάδα. Παίζουμε με την Ολιμπίκ Μαρσέιγ για τα προημιτελικά μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης σε μια ιστορική στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Δεν θέλω να τολμήσω να πω τι μπορεί να κερδίσουμε αλλά είναι ξεκάθαρο ότι από μια άποψη είναι κοντά σε αυτό που καταφέραμε τα προηγούμενα χρόνια».



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.