Λουτσέσκου: «Μπορούμε να γυρίσουμε τα πράγματα για να είναι θετική η χρονιά»

Γιώργος Ζαΐρης16 Μαΐου 2022

Αποφασισμένος αυτός και οι παίκτες του να κάνουν τα πάντα ώστε η χρονιά να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον ΠΑΟΚ είναι ο Λουτσέσκου. Μιλώντας στην NOVA ρωτήθηκε για το αν περιμένει ένα γεμάτο γήπεδο στο τελευταίο ματς στην Τούμπα:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω αν το γήπεδο θα είναι γεμάτο ή όχι. Παρόλα αυτά είμαστε σε ένα σημείο στο οποίο γνωρίζουμε πως έχουμε την πλήρη στήριξη των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Ξέρουμε ότι βρίσκονται μαζί μας, συνεχώς μας υποστηρίζουν σε μία χρονιά που είχε και τις δύσκολες στιγμές. Προφανώς και οι προσδοκίες ήταν πολύ μεγάλες αλλά παρόλα αυτά ξέρω ότι έχουμε την υποστήριξη του κόσμου τώρα στο τέλος όπου μπορούμε να γυρίσουμε τα πράγματα και η χρονιά να είναι θετική σε ότι αφορά την ολοκλήρωση της».

Ρωτήθηκε για τη σεζόν που ολοκληρώνεται με τα δυο παιχνίδια απέναντι στον Παναθηναϊκό: «Πολύ μεγάλη η σεζόν, είχε πολύ ωραίες στιγμές και πολύ δύσκολες περιόδους. Παρόλα αυτά ήταν μία μεγάλη σεζόν. Είναι πολύ δύσκολο καθόλη τη διάρκεια της όταν πρέπει να παίζεις κάθε δύο-τρεις μέρες, ενώ οι άλλοι προετοιμάζονταν λίγο διαφορετικά έχοντας ένα παιχνίδι την εβδομάδα. Αλλά ήταν μία μεγάλη σεζόν, όμορφη αλλά και πολύ δύσκολη.»

Το ιατρικό δελτίο είναι άδειο αλλά αυτό δεν σημαίνει πως όσοι απουσίαζαν θα αγωνιστούν στο παιχνίδι αυτό πριν τον τελικό: «Νομίζω πως σε όλη τη διάρκεια της σεζόν να ήμασταν σε εισαγωγικά άτυχοι όσον αφορά την πορεία του προγράμματος. Ειδικότερα μετά τον δεύτερο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό είχαμε πάρα πολλούς τραυματισμούς και ουσιαστικά χρειάστηκε με μισή ομάδα να αγωνιστούμε. Πλέον βρισκόμαστε σε ένα σημείο στο οποίο υπάρχει η επανένταξη των ποδοσφαιριστών και αυτό σημαίνει πως πρέπει να γίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές έχουν επιστρέψει, είναι όλοι οι διαθέσιμοι όσον αφορά την παρουσία τους στην προπόνηση. Αλλά από εκεί και πέρα είναι μία τελείως διαφορετική κουβέντα για το ποιος είναι έτοιμος για το αυριανό παιχνίδι και ποιος είναι έτοιμος για τον τελικό του Κυπέλλου. Είναι ένα σημείο στο οποίο δεν θα αναφερθώ συγκεκριμένα για το ποιοι θα είναι έτοιμοι για αύριο, αλλά πάντως είμαστε σε καλό δρόμο.»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.