Λουτσέσκου: «Κάθε κλαμπ που θέλει οργάνωση και στρατηγική, χρειάζεται τεχνικό διευθυντή»

Metrosport Team22 Δεκεμβρίου 2021

Το δικό του σχόλιο για την έλευση του Χοσέ Μπότο στο πόστο του Τεχνικού Διευθυντή στον ΠΑΟΚ και την αγωνιστική εικόνα των «ασπρόμαυρων» στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, έκανε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μιλώντας στην κάμερα του PAOK TV.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Αναφορικά με το παιχνίδι: «Θα επαναλάβω αυτό που είπα, θεωρώ πως είμαστε μια ομάδα που υπάρχουν στιγμές που παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο. Δημιουργούμε πάρα πολλές ευκαιρίες, όμως υπάρχουν και στιγμές που πληρώνουμε τα λάθη μας. Το γκολ που έβαλε η ΑΕΛ μπορούσαμε προφανώς να το αποφύγουμε. Θυμάμαι άλλη μια ευκαιρία της ΑΕΛ που ο Ζίβκοβιτς κατάφερε να σταματήσει το κίνδυνο. Παρ' όλα αυτά όταν δημιουργείς τόσες ευκαιρίες και δεν καταφέραμε να τις μετουσιώσουμε σε γκολ. Το πιο σημαντικό είναι να φέρεσαι έξυπνα ως ομάδα και να μην αφήνεις τον αντίπαλο να βάλει ούτε αυτός. Αυτό είναι ένα θέμα που θα πρέπει να δουλέψουμε».

Ενώ πρόσθεσε: «Νομίζω πως αυτές οι καταστάσεις των blackout, είναι αυτές που θα πρέπει να αφήσουμε πίσω μας. Είναι καταστάσεις που μας οδηγούν να δεχόμαστε τέτοια ηλίθια γκολ και παρ' όλο που έχουμε σκοράρει αρκετά, θα μπορούσαμε να βάλουμε ακόμα παραπάνω και να έχουμε γλυτώσει και κάποια».

Για την έλευση του Ζοσέ Μπότο: «Δεν είμαι ο αρμόδιος να σχολιάσω κάτι. Πιστεύω πως είναι φυσιολογικό σε ένα κλαμπ που θέλει να έχει οργάνωση και στρατηγική, να υπάρχει στο οργανόγραμμα ένας τεχνικός διευθυντής. Δεν είναι μια επίσημη δήλωση αλλά το δικό μου προσωπικό σχόλιο. Νομίζω ότι βοηθάει πάρα πολύ στη λειτουργία του κλαμπ».

Ενώ μοίρασε και ευχές: «Καλά Χριστούγεννα, εύχομαι υγεία, δύναμη και υπομονή για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε όλη αυτή την κατάσταση. όσον αφορά το ποδοσφαιρικό κομμάτι, εύχομαι να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθηση μας και να ζούμε καλές ποδοσφαιρικές βραδιές όπως είχαμε συνηθίσει να ζούμε μέχρι πρότινος».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.