Λουτσέσκου: «Φανταστικός παίκτης ο Τζιοβίνκο, έχουμε χρόνο για να είμαστε έτοιμοι»

Γιώργος Ζαΐρης21 Ιουλίου 2021

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-1 την Χέρακλες στο τρίτο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους και μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ για την εμφάνιση της ομάδας του. Τόνισε πως είναι χαρούμενος για το επίπεδο των φιλικών αγώνων που έχει δώσει ο ΠΑΟΚ, πως ο Δικέφαλος πρέπει να παρουσιαστεί έτοιμος σε δύο εβδομάδες ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ, Τζιοβίνκο.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Δεν σκεφτόμαστε την προετοιμασία με το μυαλό μας στο παιχνίδι που έρχεται στις αρχές Αυγούστου, αλλά με το σκεπτικό πως είναι για όλη τη χρονιά. Φυσικά είναι σημαντικό να κερδίζουμε, μας κάνει καλό αλλά την επομένη του αγώνα ξεχνάμε αυτό το αποτέλεσμα. Είχαμε ένα παιχνίδι πολύ καλό, όσον αφορά την συνεισφορά των παικτών μας και την προσπάθειά τους να ελέγξουν το παιχνίδι. Υπάρχουν φυσιολογικά κάποια λάθη, παρόλα αυτά έχουμε αρκετό χρόνο μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι για να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Αυτό που κρατάμε είναι η διάθεση των ποδοσφαιριστών και η προσπάθεια να προσαρμοστούν στη νοοτροπία που θέλουμε να τους περάσουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος για το είδος των φιλικών παιχνιδιών που παίξαμε, αντιπάλους που δεν θα αντιμετωπίσουμε στην Ελλάδα και είχαν την διάθεση να παίξουν ψηλά».

Για τον Μπίσεσβαρ: «Βρίσκεται στα πλάνα μας, θα προπονηθεί από την πρώτη μέρα προπονήσεών μας στη Θεσσαλονίκη. Είμαι ευχαριστημένος από όλους τους παίκτες μου».

Για τον Ουάρντα: «Του έχει παραχωρηθεί άδεια για να αντιμετωπίσει ένα προσωπικό του ζήτημα, δεν θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο».

Για τον Τζιοβίνκο: «Δεν θέλω να μπαίνω σε μεταγραφικές κουβέντες. Εχουμε μια καλή σχέση με τον Τζιοβίνκο, είναι ένας καταπληκτικός παίκτης, η ομάδα έχει μια στρατηγική και το γκρουπ μας δεν έχει κλείσει ακόμη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.