Λουτσέσκου: «Είμαστε καλά - Πιστεύουμε πως ο Βιεϊρίνια θα μπει στο τέλος της εβδομάδας»

Metrosport Team20 Νοεμβρίου 2021

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στην κάμερα της NOVA για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο, τις απουσίες που υπάρχουν, αλλά και την δουλειά που έγινε το διάστημα της διακοπής.

Ο Ρουμάνος τεχνικός σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Ήταν ένα καλό διάστημα για εμάς, παρότι λόγω των αρκετών απουσιών των διεθνών, είχαμε – ουσιαστικά – έντεκα ποδοσφαιριστές για να δουλέψουμε αλλά φορτίσαμε τις ‘μπαταρίες’ μας για τη συνέχεια ενώ εστιάσαμε την προσοχή μας πάνω σε συγκεκριμένους τομείς. Είμαστε καλά.»

Σ’ ότι αφορά τις απουσίες πρόσθεσε: «Γύρισε ο Σίντκλεϊ, συνεχίζεται η πορεία των Αουγκούστο-Μίτριτσα ενώ, όπως γνωρίζετε, ο Ίνγκασον θα δώσει σήμερα το τρίτο του παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β’. Είμαστε σε επικοινωνία με τους ανθρώπους της ομάδας κι αν όλα πάνε καλά μετά κι απ' αυτό το ματς θα τον έχουμε πλέον πάλι κοντά μας. Σημαντική απουσία φυσικά είναι κι αυτή του Βιεϊρίνια. Θέλουμε να πιστεύουμε πως στο τέλος της εβδομάδας θα είναι σε θέση να μπει κανονικά.»

Τέλος, σχολιάζοντας την επικείμενη αναμέτρηση είπε: «Όπως γνωρίζετε εξετάζουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά χωρίς να το συσχετίζουμε με το επόμενο. Οπότε... ναι υπάρχουν κάποιες ιδιαιτερότητες όπως η επιστροφή των διεθνών και γενικότερα λεπτομέρειες που λαμβάνουμε υπ’ όψιν αλλά ως προσέγγιση είναι αυτόνομη.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.