Λουτσέσκου: «Δεν έχω κοιμηθεί από το βράδυ του χαμένου τελικού»

Metrosport Team07 Ιουνίου 2023

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου με νέες δηλώσεις του στη Ρουμανία και συγκεκριμένα στο DigiSport TV, στάθηκε τόσο στην εξέλιξη που είχε η σεζόν για τον ΠΑΟΚ, και ιδιαίτερα στο πόσο τον επηρέασε ο κακό αποτέλεσμα στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος.

«Ήταν μια φυσιολογική χρονιά για εμάς, ούτε με θεαματικά πράγματα, ούτε με άσχημα. Αλλά αν κοιτάξεις μέσα από τα μάτια των φιλάθλων και του θαμώνα, που δεν έχουν την ικανότητα να κατανοήσουν τόσο καλά το ποδοσφαιρικό φαινόμενο, τα πράγματα δεν ήταν καλά» είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε:

«Έχω μιλήσει με το αφεντικό, είναι στο σπίτι. Το μεγαλύτερο πρόβλημα μου είναι ο τελικός του κυπέλλου. Έπαιξα 11 τελικούς και έχασα τέσσερις. Αυτό το τέταρτο ήταν το πιο οδυνηρό, γιατί στο 6ο λεπτό ήμασταν ένας παίκτης επιπλέον. Στο 28' δεχθήκαμε γκολ από στατική φάση και τότε αρχίσαμε να παίζουμε με την αλυσίδα στο λαιμό. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος πόνος, γιατί ήταν ένα τρόπαιο στα χέρια μας. Δεν έχω κοιμηθεί από τότε!»

Σημείωσε ότι: «Υπήρχαν μεγάλα πολιτικά συμφέροντα, υπήρχε και η ιδέα να μποϊκοτάρουμε τον τελικό του κυπέλλου για να επιτεθούμε στην Ομοσπονδία. Στο Ολυμπιακό στάδιο, στην Αθήνα δεν ήθελαν, στο Βόλο δεν ήθελαν, ούτε στην Κρήτη. Εξετάστηκε η ιδέα να φύγει στο εξωτερικό, αλλά ο δήμαρχος Βόλου συμφώνησε τελικά να διοργανωθεί εκεί ο τελικός. Η ΑΕΚ ήταν αντίθετη στο να πάει στο Βουκουρέστι, έτσι το κατάλαβα.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.