Λουτσέσκου: «Δεν έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ»

Metrosport Team09 Ιουλίου 2022

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Γ. ΖΑΙΡΗΣ - Κ. ΠΕΤΡΩΤΟΣ

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-0 απέναντι στη Σταντάρ Λιέγης, με τον Γιώργο Κούτσια να σκοράρει το γκολ της αναμέτρησης που αποτέλεσε το τελευταίο παιχνίδι της προετοιμασίας του Δικεφάλου.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά το πέρας της αναμέτρησης, παρέθεσε τις σκέψεις του για το φιλικό παιχνίδι αλλά και την προετοιμασία, μιλώντας στη συνδρομητική τηλεόραση, σημειώνοντας πως δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα το ρόστερ, αλλά η ομάδα του θα είναι έτοιμη για τα πρώτα επίσημα παιχνίδια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη NOVA:

Αρχικά ανέφερε: «Όπως είχα πει αυτή η προετοιμασία ήταν μία από τις πιο σημαντικές που έχω κάνει. Μία προετοιμασία που οι παίκτες που ήταν από πέρσι να ξέρουν τι θέλουμε και με τους νέους να έχουν γρήγορη προσαρμογή. Το πρώτο κομμάτι ήταν αυτό, το δεύτερο θα είναι με την ολοκλήρωση του ρόστερ, γιατί δεν έχουμε τελειώσει».

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι πολύ νωρίς για να πούμε τι ποδοσφαιριστές θα δούμε φέτος, ωστόσο η ομάδα που θα αγωνιστεί στα πρώτα παιχνίδια θα είναι σε έναν πολύ καλό βαθμό ετοιμότητας. Στο ποδόσφαιρο η κάθε ημέρα είναι πολύ σημαντική και αυτό είναι κάτι που δεν καταλαβαίνουν όσοι βρίσκονται έξω από το ποδόσφαιρο. Χρειάζεται χρόνος, ακόμα και οι ποδοσφαιριστές που ήταν εδώ χρειάζονται 3-4 εβδομάδες, θα πρέπει να ολοκληρώσουμε το ρόστερ και οι παίκτες που βρέθηκαν στην προετοιμασία έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και στα φιλικά παιχνίδια, ακόμα και αν δεν μου αρέσει να μιλάω για αυτά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.