Λουτσέσκου: «Δεχτήκαμε ένα χαζό γκολ, αξίζαμε να πάρουμε τη νίκη»

Δημήτρης Καλαϊτζής30 Ιανουαρίου 2022

Ο ΠΑΟΚ έχασε την μεγάλη ευκαιρία να πάρει το ντέρμπι και να βάλει...φωτιά στο Πρωτάθλημα, πληρώνοντας μια αδράνεια στην άμυνα. Σ΄ αυτό στάθηκε και στις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι, ο προπονητής του Δικεφάλου, Ραζβάν Λουτσέσκου. 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήρθαν αντιμέτωπες δύο ομάδες πολύ καλές και θέλαμε κι εμείς τη νίκη όπως και ο αντίπαλος. Είναι ξεκάθαρο ότι συνολικά είχαμε τον έλεγχο και περισσότερες ευκαιρίες. Αξίζαμε τη νίκη απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο. Η ατυχία μας σήμερα είναι ότι δεχτήκαμε ένα χαζό γκολ από μία χαζή κατάσταση που προέκυψε μετά από ένα κόρνερ, μέσα στην περιοχή μας. Αλλά γενικά νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι και δικαιούμασταν τη νίκη».

«Νομίζω πως το ζήτημα σήμερα δεν ήταν η ενέργεια μας ή η τακτική του αντιπάλου. Βρεθήκαμε απέναντι στην εστία αρκετές φορές και θα μπορούσαμε να πασάρουμε αντί να τελειώσουμε τις φάσεις εγωιστικά, ατομικά. Ήμασταν καλύτεροι, είχαμε τις καλύτερες ευκαιρίες και θα έπρεπε να κερδίσουμε. Και να πούμε ότι, τελικά, ο τερματοφύλακας τους είχε τέσσερις αποκρούσεις και ο δικός μας καμία».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.