Λουτσέσκου: «Αυτό που περιμένω από την ομάδα, το συζήτησα με τους παίκτες μου»

Γιώργος Ζαΐρης13 Μαΐου 2022

Στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της NOVA μίλησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει του αυριανού αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. Ο Δικέφαλος έχει μείνει μακριά από τη νίκη σε δέκα συνεχόμενους αγώνες. Δεν μετρά επιστροφές τραυματιών και όταν ο προπονητής του ΠΑΟΚ ρωτήθηκε το τι περιμένει να δει αύριο από την ομάδα του σημείωσε: «Το τι περιμένω να δω από την ομάδα το συζήτησα με τους παίκτες μου. Παίζουμε απέναντι σε μια καλή ομάδα που έχει ποιότητα, λύσεις είναι δυνατή και έχει κατακτήσει το Πρωτάθλημα. Αλλά και εμείς πρέπει να ψάξουμε τις δικές μας στιγμές μέσα στο γήπεδο να βγάλουμε αντίδραση και στο τέλος του αγώνα να είμαστε ικανοποιημένοι και να κοιτάξουμε το επόμενο ματς».

Ρωτήθηκε για την κατάσταση των πολλών ποδοσφαιριστών που απουσιάζουν το τελευταίο χρονικό διάστημα και αυτό έχει στοιχίσει στην ομάδα: «Πρέπει να διαχειριστούμε την κατάσταση και να τους προετοιμάσουμε κατάλληλα. Η κάθε περίπτωση ποδοσφαιριστή είναι διαφορετική ξεκινώντας για παράδειγμα από τον Μπίσεσβαρ και πηγαίνοντας στον Κρέσπο. Είναι καταστάσεις που απαιτούν διαφορετική διαχείριση. Στόχος δεν είναι να επιστρέψουν μόνο από το ιατρικό δελτίο, αλλά και να μπορέσουν να αγωνιστούν. Είναι μια δύσκολη στιγμή αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που μπορεί να συμβεί αυτό σε μια ομάδα. Σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να βάλεις προτεραιότητες. Μπορεί να είναι δύσκολο αλλά παράλληλα μπορείς να το κάνεις απλό. Με την εμπειρία μας και τη διαχείριση μπορείς να βρεις τη λύση».

Αναφέρθηκε στο αν περιμένει η ομάδα του να βγάλει άμεσα αντίδραση: «Το θέμα είναι να μπορείς να βγάλεις αντίδραση. Θα το πω όμως για εκατοστή φορά μέσα στη σεζόν: αν εξαιρέσουμε τις περιόδους εκείνους που ο ΠΑΟΚ πήρε το Πρωτάθλημα αλλά και το Κύπελλο, θεωρώ ότι αν κατακτήσουμε το Κύπελλο και κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο τα πλέι οφ θα είναι μια πετυχημένη σεζόν και θα μείνει στην ιστορία. Δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά αυτή. Παίζαμε συνεχώς κάθε τρεις μέρες και όταν πρέπει να δίνεις το 200% σε κάθε παιχνίδι έρχονται τραυματισμοί και έρχεται μια στιγμή που μπορεί να απουσιάσει και η πνευματική ετοιμότητα. Με τις πολλές απουσίες παράλληλα χάνεται και ο ρυθμός».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.