Λουτσέσκου για «Ντέλια» - Κουλιεράκη: «Αυτή είναι δουλειά για τα media…»

Γιώργος Ζαΐρης24 Φεβρουαρίου 2023

Η πιο ενδιαφέρουσα απάντηση του Λουτσέσκου, στις δηλώσεις που έκανε στη NOVA, ήρθε με αφορμή τους Κωνσταντέλια-Κουλιεράκη που έβαλαν φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους στην σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ. 

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ρωτήθηκε για το αν αυτός ο δικαιολογημένος «θόρυβος» γύρω από το όνομα τους, μπορεί να τους επηρεάσει πνευματικά αφού πρόκειται για νεαρούς: «Νομίζω πως αυτός ο ο θόρυβος είναι δουλειά για τα media. Δεν είναι μόνο αυτά τα δυο παιδιά αλλά υπάρχουν και άλλα. Θα σας πω για παράδειγμα για τον Κοτάρσκι, τον Ντάντας, τον Φιλίπε Σοάρες. 

Υπάρχουν επίσης παιδιά που αυτό το διάστημα λόγω τραυματισμών δεν είναι μαζί μας αλλά συμμετέχουν και αυτά ενεργά από από την έναρξη της σεζόν. Θα ήταν άδικο να μιλήσω για έναν ή δυο κκεχωριστά. Ο καθένας ξέρει τι πρέπει να κάνει μέσα στην ομάδα» είπε και συνέχισε: «Υπάρχουν και άλλα παιδιά που έχουν κάνει τεράστια πρόοδο καθώς προέρχονταν από ομάδες που δεν είχαν πρωταγωνιστικό στόχο στα Πρωταθλήματα τους. Οπως για παράδειγμα ο Ράφα Σοάρες και ο Σάστρε. 

Ακόμη και για τον Νάρεϊ μπορώ να πω το ίδιο. Εχουν βελτιωθεί και αγωνιστικά αλλά και στο κομμάτι της αυτοπεποίθησης. Ολο το γκρουπ έχει βελτιωθεί μέσα και από τις επιτυχίες αλλά και τις αποτυχίες, μέσα από τις μάχες που δίνουμε. Αλλά μια που ρωτήσατε για τον Κουλιεράκη και τον Κωνσταντέλια θα σας πω πως και τα δυο παιδιά έχουν μια καλή εκπαίδευση και επομένως δεν ανησυχώ μην επηρεαστούν απ’ όλο αυτό».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.