Λούκας Τέιλορ: Μεταγραφή-μπούσουλας και επιβεβαίωση πλάνου και προθέσεων

Δημήτρης Μπούζας17 Ιουνίου 2021

Ο ΠΑΟΚ «ξεκίνησε» όχι εντυπωσιακά, αλλά όπως όλα δείχνουν βάση ενός συγκεκριμένου πλάνου, που έχει μία και μόνον υπογραφή κι αυτή δεν είναι άλλη από εκείνη του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο παίκτης με τον οποίο έκανε «σεφτέ» ο Δικέφαλος στην πολυαναμενόμενη προσπάθεια της μεταγραφικής του ενίσχυσης, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και των σημαντικών ευρωπαϊκών και εγχώριων υποχρεώσεων του, δεν έχει ασφαλώς το βιογραφικό που θα περίμεναν οι οπαδοί του. Έχει όμως τις συστάσεις ενός έμπειρου και καταξιωμένου ποδοσφαιρανθρώπου, όπως είναι ο Μιρτσέα Λουτσέσκου. Ο οποίος τον προτείνει στο γιο του Ραζβάν, αναλαμβάνοντας το ρίσκο της επιβεβαίωσης των ικανοτήτων που ο ίδιος διαπίστωσε σε βάθος χρόνου. 

Ως εκ τούτου, οι προβλέψεις που γίνονται για το αν ο Τέιλορ καταφέρει να δικαιώσει εκείνους που τον επέλεξαν, είναι παρακινδυνευμένες και ενέχουν ένα λογικό ρίσκο. Θα χρειαστεί λίγη υπομονή και η ευχή να βοηθήσει όσο πιστεύουν και ελπίζουν, τόσο εκείνοι που τον έκριναν ικανό να αντικαταστήσει τον ανεπανάληπτο συμπατριώτη του Μάτος που έγραψε ιστορία στην ίδια θέση, όσο και οι καλοπροαίρετοι φίλοι του Δικεφάλου. 

Η μεταγραφή του Τέιλορ θα μπορούσε να πει κανείς ότι αποτελεί έναν «μπούσουλα» που σε οδηγεί με ασφάλεια στον τρόπο σκέψης του Ρουμάνου κόουτς και στο συγκεκριμένο μεταγραφικό του πλάνο. Επίσης επιβεβαιώνει και την παράλληλη έγκριση των προθέσεων του στο συγκεκριμένο σημαντικό θέμα από το μεγαλομέτοχο. Η κίνηση του Ραζβάν να ξεκινήσει από τη δεξιά πλευρά της άμυνας του, δείχνει ολοκάθαρα τη σαφέστατη πρόθεση του να στείλει απέναντι τον Βιεϊρίνια και να δέσει την αμυντική του οπισθοφυλακή κατά τον πλέον ιδανικό τρόπο. 

Στο ίδιο μοτίβο αναμένεται να προχωρήσει με τις άλλες δύο (όπως είχε προαναγγείλει) κινήσεις που έχει ήδη αποφασίσει. Είναι αλήθεια ότι κινείται με αργούς ρυθμούς. Όμως αυτό οφείλεται εν μέρει και στο γεγονός ότι υπάρχουν ανοιχτά μέτωπα στο εσωτερικό, με κάποια συμβόλαια που δεν έχουν κλείσει και τα οποία αφορούν σημαντικές μονάδες. 

Επιστρέφοντας στην μεταγραφή του Τέιλορ, επαναλαμβάνουμε ότι είναι μία καθαρή κίνηση που επιβεβαιώνει απόλυτα τις συντηρητικές μεταγραφικές προθέσεις που υπάρχουν και ως ένα σημείο το πλάνο που έχει και στο οποίο κινείται ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ολα αυτά βέβαια χωρίς να αποκλείουμε κάποιες εντυπωσιακές και μη αναμενόμενες αποκλίσεις.

* Σηµαντική απόφαση µε την επιστροφή του κόσµου στα γήπεδα. Μεγάλη ανάσα για τους αθλητές, για τον κόσµο, για τα σωµατεία και γενικά για την κοινωνία του αθλητισµού.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.