Λουίς Πάλμα: Διαψεύδει τον προπονητή του για τον λόγο που δεν αγωνίστηκε στην Εθνική Ονδούρας

Metrosport Team30 Μαρτίου 2023

Ο παίκτης του Άρη, Λούις Πάλμα με ανάρτησή του στα social media διέψευσε τον προπονητή του για την μη συμμετοχή του στα παιχνίδια της Εθνική Ονδούρας λόγω ίωσης.

Ο 23χρονος επιθετικός της Εθνικής Ονδούρας δεν χρησιμοποιήθηκε σε κανένα παιχνίδι της ομάδας του στις Ηνωμένες Πολιτείες από τον Ντιέγκο Βάσκεθ προκαλώντας την αντίδραση των media. Μάλιστα, αρκετοί ήταν αυτοί που τον κατέκριναν τον τεχνικο της Ονδούρας, καθώς δεν είναι δυνατόν να μην παίρνει χρόνο συμμετοχής ένας παίκτης που αγωνίζεται στα γήπεδα της Ευρώπης. Λόγω λοιπόν αυτών των δημοσιευμάτων, ο ίδιος ο προπονητής μίλησε μετά την ήττα από τον Καναδά, λέγοντας πως ο Πάλμα είναι άρρωστος και προτίμησε να τον προστατεύσει.

Αυτή του την άποψη πάντως δεν άρεσε καθόλου στον Λούις Πάλμα, ο οποίος με ανάρτησή του στα social media έγραψε «άρρωστος;;;; Α, καλά» χρησιμοποιώντας και ένα emoji. Η αντίδραση του Πάλμα πάντως έφερε νέα δημοσιεύματα από την Ονδούρα που υποστηρίζουν πως στην προσπάθειά του να δικαιολογηθεί ο Βάσκεθ είπε κάτι που δεν ισχύει ή τουλάχιστον δεν είναι δεκτό από την πλευρά του παίκτη.

Δείτε την ανάρτηση του επιθετικού του Άρη:

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.