Λοβ: «Μπαίνω στο γήπεδο για να... πεθάνω είτε παίζω με την Γαλατά, είτε με τους Λέικερς»

Metrosport Team26 Οκτωβρίου 2021

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο φινάλε του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Γάλατασαράι, ο Λοβ, μίλησε στο Metropolis 95.5 για τα δύο τρίποντα που, ουσιαστικά, έκριναν το παιχνίδι.


«Ήξερα ότι είχα ελάχιστο χρόνο στη διάθεσή μου. Έχουμε παίξει τόσα παιχνίδια με τον Γκρίφιν και γνώριζα τι ήθελα να κάνει. Ήξερα ότι θα κάνει πάσα σε μένα και κοιτούσα μόνο το καλάθι, δεν γνώριζα ούτε καν που είναι ο αμυντικός» είπε αρχικά και πρόσθεσε:


«Ειλικρινά δε μπαίνω ποτέ στο γήπεδο για να χάσω. Μιλάτε για το μπάτζετ, αλλά δεν βοηθάει ποτέ όταν περνάς τις γραμμές του γηπέδου. Στον αγωνιστικό χώρο πρέπει να είσαι έτοιμος να... πεθάνεις. Δεν με νοιάζει είτε είναι απέναντι η Γαλατά, είτε οι Λέικερς, εγώ πάντα είμαι έτοιμος να πεθάνω. Χθες αποδείξαμε ότι είμαστε καλύτεροι και ανυπομονώ για την επόμενη συνάντησή μας.


Θέλω να έχουμε ελεύθερα σουτ γιατί αυτό έρχεται μέσα από την συνεργασία. Δεν αρχίσαμε καλά την σεζόν γιατί υπήρξαν τραυματίες που ανέτρεψαν τον προγραμματισμό. Έχουμε, επίσης, αρκετούς νέους παίκτες. Η χημεία και οι συνεργασίες χρειάζεται χρόνος για να έρθουν. Ο κόουτς προσπαθεί να περάσει τι θέλει από τον καθένα και πρέπει να βελτιώσουμε πολλά ακόμη. Χρειαζόμαστε δουλειά».


Για την πρώτη ευρωπαϊκή νίκη του Λυκογιάννη σημείωσε: «Πανηγυρίζει έντονα γιατί δεν μπορεί να ξέρει ο κόσμος τι προηγείται κάθε αγώνα. Όταν τον κερδίζει μετά είναι πολύ σημαντικό γι' αυτόν. Είναι πιο ήρεμος σε σχέση με πέρσι αν και είναι λίγο... νευρικός. Αυτό, ίσως, συμβαίνει επειδή δεν αρχίσαμε καλά. Ίσως, όμως, και γιατί για πρώτη φορά καθοδηγεί ομάδα σε ευρωπαϊκή διοργάνωση».


Κατέληξε λέγοντας για τον κόσμο: «Ένας σοβαρός λόγος για την επιστροφή μου και που αποφάσισα να μείνω ήταν γιατί ήθελα να ζήσω την ατμόσφαιρα με κόσμο στο γήπεδο. Παίρνω πολύ αγάπη. Όταν βλέπουν ότι πολεμάς το εκτιμούν.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.