Λόρτος: «Δεν υπάρχει εντολή από την ομοσπονδία για τα εισιτήρια»

Metrosport Team26 Σεπτεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Σάββας Λόρτος.

Ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ μίλησε για το ζήτημα για την πρόταση επιβολής εισιτηρίου στους αγώνες τμημάτων υποδομής.

Μεταξύ άλλων, ο Σάββας Λόρτος δήλωσε:

Για το θέμα με τα εισιτήρια στα ηλικιακά πρωταθλήματα: «Δεν υπάρχει εντολή από την ομοσπονδία για τα εισιτήρια. Θεωρώ ότι γίνεται πολύ κακό για το τίποτα. Η ένωσή μας είναι η μοναδική η οποία έχει εισιτήριο στα ηλικιακά πρωταθλήματα. Είμαστε η μόνη ένωσή που οι ομάδες δεν πλήρωναν έξοδα διαιτητών, κριτών, μετακινήσεων. Τα έξοδα βγαίναν από τα εισιτήρια. Και όχι σε όλα τα γήπεδα αλλά εκεί που είχε παραπάνω κόσμο και έσοδα. Ο κ. Λιόλιος λέει μήπως να το δούμε για να έχουν έσοδα οι ενώσεις. Όχι σαν πανάκεια αλλά να το δούμε».

Αν είχε αντίδραση από γονείς: «Δεν είχαμε αντιδράσεις. Υπήρχαν περιπτώσεις που γονείς είχαν τρία και τέσσερα παιδιά. Έπρεπε να βλέπουν όλα τα παιδιά τους και τους δίναμε ελευθέρας. Όλα τα λεφτά πήγαιναν στα ηλικιακά πρωταθλήματα για γιατρούς, για ταξίδια της μικτής ΕΚΑΣΘ στο εξωτερικό. Όλα τα έσοδα πήγαιναν στα παιδιά».

Ποια η μεγάλη διαφορά σε βάθος 20ετιας: «Οι περισσότεροι παράγοντες προέρχονται από τους γονείς των παιδιών. Υπάρχει έλλειψη οικειοθελούς ασχολίας με τον αθλητισμό αλλά αυτό ισχύει σε όλους τους τομείς της ελληνικής κοινωνίας. Από την οικονομική κρίση και μετά οι παράγοντες δεν μπορούν να βάζουν το χέρι στην τσέπη όπως παλιά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.