Λόπεθ: «Δεκάρι και όχι winger ο Ουάρντα, θα μας σεβαστεί ο Άρης»

Metrosport Team06 Ιανουαρίου 2021

Ο προπονητής του Βόλου, Άνχελ Λόπεθ, αναφέρθηκε μιλώντας στο Metropolis 95.5 στην επόμενη μέρα μετά την αποχώρηση του Ουάρντα, τις ικανότητες του Αιγύπτιου και το παιχνίδι με τον Άρη που ακολουθεί. «Θα πρέπει όλοι να είμαστε χαρούμενοι που συμβάλλαμε για να κάνει ένα βήμα στην καριέρα του. Πηγαίνει σε ένα μεγαλύτερο κλαμπ με καλύτερες συνθήκες» είπε αρχικά για τον Αιγύπτιο, ενώ για το μέλλον του Δουβίκα ανέφερε με νόημα: 

«Αυτή την ερώτηση πρέπει να την κάνετε στον πρόεδρο. Εγώ είμαι για να προπονώ τους παίκτες, αυτή είναι η δουλειά μου».  

Για το δύσκολο Ιανουάριο σημείωσε: «Έχουμε μπροστά μας έναν πολύ δύσκολο μήνα με 7-8 παιχνίδια, είναι σημαντικό αυτό με τον ΟΦΗ. Θα ξεχωρίσουν οι ομάδες που έχουν περισσότερους από 11 παίκτες για να βγάλουν αυτό το πρόγραμμα. Εμείς πήραμε ποδοσφαιριστές όπως ο Μπουένο και ο Σάντος που θα μας δώσουν λύσεις. Ο Μπουένο έχει εμπειρία και πολλά γκολ στη La Liga, μένει μόνο να προσαρμοστεί. Ο Σάντος, επίσης, είναι πολύ σημαντικός. Έπαιξε σε Μποαβίστα και Μάλαγα».  

Για το πόσο θα επηρεάσει η φυγή του Ουάρντα υπογράμμισε: «Ο Βόλος είναι, όμως, ομάδα και στηρίζεται στο σύνολο. Δεν ξέρω αν θα πάρει δανεικούς ως ανταλλαγή για τον Ουαρντα, εγώ είμαι μόνο συγκεντρωμένος στα παιχνίδια που έρχονται. Είναι θέμα που διαχειρίζεται ο πρόεδρος και η διοίκηση. Με εμάς ο Ουάρντα τις καλύτερες εμφανίσεις του της έκανε πίσω από τον επιθετικό, σαν δεκάρι. Κάποιες φορές έπαιζε και αριστερά στην επίθεση, αλλά δεν είναι ο κλασικός winger. Είναι διαφορετικές ομάδες, βέβαια, ο Βόλος από τον ΠΑΟΚ».  

Για το παιχνίδι με τον Άρη ανέφερε: «Ο Μπουένο δεν έπαιξε γιατί περιμένουμε την μπλε κάρτα του. Ο Σάντος πήρε 20 λεπτά συμμετοχής. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Άρης θα μας σεβαστεί πάρα πολύ. Δεν μου προκάλεσε έκπληξη το αποτέλεσμα στην Λαμία. Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των ομάδων. Είναι πολύ καλό το πρωτάθλημα για τους οπαδούς, ακόμη και οι ομάδες της πρώτης πεντάδας δυσκολεύονται. Για εμάς, σίγουρα, θα είναι δύσκολος ο αγώνας με τον Άρη γιατί θα θέλει να βγάλει αντίδραση, αλλά εμείς θα πάμε με την φιλοσοφία μας για να πάρουμε ό,τι καλύτερο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.