Λόπεθ: «Καλή κίνηση για ΠΑΟΚ ο Σάστρε, μπορεί να παίξει άμεσα»

Metrosport Team11 Ιανουαρίου 2022

Για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Γιόαν Σάστρε, μίλησε ο πρώην προπονητής του Βόλου, Άνχελ Λόπεθ, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα». 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για Σάστρε: «Είναι ένας παίκτης που είναι αμυντικός αλλά περισσότερο επιθετικός. Έχει κάνει πάνω από 100 παιχνίδια με τη Μαγιόρκα. Έχει καλό σουτ, κάνει καλές σέντρες και ηλιακά είναι πολύ καλά. Είναι μια καλή κίνηση για τον ΠΑΟΚ».

Για το αν μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ: «Πιστεύω ότι θα βοηθήσει. Είναι ένα τοπ κλαμπ στην Ελλάδα, κυριαρχεί στο γήπεδο και χρειάζεται αυτού του είδους παίκτες. Εϊναι φιλόδοξος. Θα είναι ένα βήμα παραπάνω».

Για Ροντρίγκο και Τέιλορ: «Είναι καλύτερος ο Σάστρε γιατί έχει παίξει στην Ισπανία. Είναι παίκτης που μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ στο κυριαρχικό ποδόσφαιρο και μη ξεχνάμε ότι είναι επιθετικογενής κυρίως παίκτης. Πρέπει να βελτιώσει το αμυντικό του κομμάτι».

Για το πότε θα μπορέσει να παίξει: « Η Ελλάδα και η Ισπανία έχουν κοινά πράγματα. Στην Ελλάδα θα τον βοηθήσουν οι άνθρωποι αλλά θα χρειαστεί προσαρμογή. Είναι έτοιμος να παίξει από την πρώτη στιγμή να παίξει».

Για το αν ταιριάζουν το στυλ παιχνιδιού του ΠΑΟΚ και της Μαγιόρκα: «Είναι διαφορετικοί. Οι δυο προπονητές έχουν το ίδιο στυλ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.