Λόντσαρ για φορ στον Άρη: «Οι παίκτες δεν είναι ψυγεία που αμέσως παίρνουν μπρος»

Metrosport Team03 Ιουνίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Ζόραν Λόντσαρ και αναφέρθηκε στη θητεία του στους «κιτρινόμαυρους», αλλά και για το γεγονός ότι η ομάδα στερείται τα τελευταία χρόνια ενός καλού σέντερ φορ.

«Εγώ ήρθα μαζί με τον Μιλόγεβιτς στον Άρη. Πριν έρθω στην ομάδα, είχα παρακολουθήσει κάποια ματς του συλλόγου. Δεν ήταν εύκολα τα πράγματα στην αρχή. Αφήσαμε την χώρα μας, τους φίλους μας, τις οικογένειές μας, σε μια περίοδο που είχαμε πόλεμο στην πατρίδα μας. Στην Ελλάδα είδαμε έναν απαιτητικό κόσμο και όλοι έλεγαν ο Άρης θα παίξει με 1,5 σέντερ φορ. Εγώ είχα γρήγορο πόδι και έπαιζα με πλάτη στην εστία. Για να μπεις στον Άρη, αν δεν παίξεις με καρδιά και ψυχή δεν είσαι για την ομάδα. Εμείς γρήγορα μπήκαμε στο πνεύμα της ομάδας και μπορέσαμε να προσφέρουμε αρκετά πράγματα όλα αυτά τα χρόνια που ήμασταν στο Βικελίδης».

Για το γεγονός ότι ο Άρης στερείται ενός καλού σέντερ φορ:

«Δύσκολο σωματείο ο Άρης για έναν επιθετικό. Υπάρχει μεγάλη πίεση και απαιτήσεις. Όποιος έρχεται, θα πρέπει από την πρώτη στιγμή να αγκαλιαστεί ώστε να μπορέσει να αποβάλλει την πίεση και να αποδώσει στο γήπεδο».

Για τον Ματέο Γκαρσία:

«Στον Ερυθρό Αστέρα δεν έπαιξε όσο περίμενε κι αυτό τον επηρέασε κάτι που φάνηκε στην επιστροφή του στον Άρη. Πιστεύω από τη νέα σεζόν θα δούμε έναν καλύτερο Γκαρσία. Οι παίκτες δεν είναι ψυγεία που αμέσως παίρνουν μπρος. Ας κάνουν όλοι υπομονή στην ομάδα. Όταν έχεις έναν τέτοιο παίκτη, πρέπει να τον προσέχεις ιδιαίτερα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.