Λοντίγκιν: «Αν είχε κόσμο ο ΠΑΟΚ θα περνούσε εύκολα, τώρα είναι 40-60»

Metrosport Team29 Σεπτεμβρίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή στη «Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην τερματοφύλακας της Ξάνθης, του Ολυμπιακού και της Ζενίτ, Γιούρι Λοντίγκιν, και μίλησε για τη ρεβάνς της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Κρασνοντάρ, για τον παίκτη που μπορεί να κάνει την διαφορά από πλευρά του Δικεφάλου ενώ αποκάλυψε και την συμπάθειά του στους «ασπρόμαυρους».

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για τη ρεβάνς της Τούμπας: «Δεν μου έκανε εντύπωση που ο ΠΑΟΚ σκόραρε, επίσης δεν μου έκανε εντύπωση που η Κρασνοντάρ κέρδισε. Αν ήταν στην έδρα του ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να το είχε τελειώσει το παιχνίδι, δεν βρίσκω κάτι κακό για τον ΠΑΟΚ γι΄αυτό το σκορ, είναι από τα πιο βολικά σκορ σε ευρωπαϊκά ματς για τη ρεβάνς της Τούμπας. Είναι ένα παιχνίδι που μπορείς να τα περιμένεις όλα, δεν ξέρω τι θα κάνει στα πρώτα λεπτά ο ΠΑΟΚ. Αν είχε κόσμο το ματς, ο ΠΑΟΚ θα έπαιρνε σχετικά εύκολα την πρόκριση, τώρα δεν ξέρω τι θα γίνει. 

Πιστεύω πως θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες, νομίζω πως είναι 60-40 υπέρ της Κράσνονταρ για πρόκριση. Αν δώσει τα πάντα ο ΠΑΟΚ και αν κερδίσει θα είναι από τις σημαντικότερες νίκες. Όταν το παιχνίδι γίνεται χωρίς κόσμο είναι δύσκολο και ο ΠΑΟΚ θα έχει άγχος. Ο μεγαλομέτοχος της Κρασνονταρ θέλει να φτιάξει μια ρώσικη Μπαρτσελόνα, ο ΠΑΟΚ το έχει ανάγκη περισσότερο από ιστορικής πλευράς. Η Κρασνοντάρ είναι μια ομάδα που της αρέσει να κρατάει την μπάλα, έχει σε καλή κατάσταση τον Μπεργκ, έχει αρκετά θέματα στην άμυνα.

Για το ποιος μπορεί να κάνει την διαφορά στον ΠΑΟΚ: «O Tζόλης έχει κερδίσει άξια θέση βασικού και έχει και ουσία στο παιχνίδι. Ο Πέλκας είναι αρχηγός. Ο Ζίβκοβιτς μπορεί να μπει στο δεύτερο ημίχρονο και να βρει πιο κουρασμένους τους παίκτες της Κρασνοντάρ».

Για το αν είναι ΠΑΟΚτσής: «Εχω μια συμπάθεια στον ΠΑΟΚ αλλά δεν είμαι οπαδός. Φυσικά θα ήθελα να περάσει πολύ ο ΠΑΟΚ αλλά είμαι με το πιο καλό και δίκαιο ποδόσφαιρο, να κερδίσει η καλύτερη ομάδα. Να προκριθεί η άξια ομάδα και όχι κουτσά στραβά προσπαθώντας να κρατήσει το 1-0 διώχνοντας μακριά την μπάλα, να μην προκριθεί τυχαία και να μπει στους ομίλους χωρίς να πάρει ούτε έναν βαθμό».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.