Λόνγκο: «Έγραψε ιστορία ο Βαρέλα - Να μείνει ο Πασχαλάκης - Ο ΠΑΟΚ τον πρώτο λόγο για το κύπελλο»

Metrosport Team19 Μαΐου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Ντιέγκο Λόνγκο.

Ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Ραζβάν Λουτσέσκου που πλέον εργάζεται στην Αλβανία, μίλησε αναφορικά με τον Φερνάντο Βαρέλα που αποχαιρετά τον ΠΑΟΚ, τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και το last dance του, αλλά και τον τελικό κυπέλλου μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Για τον ίδιο και την παρουσία του στην Αλβανία: «Είμαι πολύ καλά στην Αλβανία, προσπαθούμε να πάρουμε το ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη χρονιά με την Κουκέσι και είμαστε πολύ καλά εδώ».

Για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος: «Δεν είναι νέο το ότι ο ΠΑΟΚ είναι στον τελικό, είναι μία ομάδα με πολύ καλούς παίκτες, έμπειρους και πιστεύω πως έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του έχει τα αποτελέσματα, έχει μία καλή εικόνα μέσα στο γήπεδο , αλλά ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του Κυπέλλου».

Για τον τρόπο που διαχειρίζεται ο Λουτσέσκου τους παίκτες του πριν από τα μεγάλα παιχνίδια: «Ο Ραζβάν προετοιμάζει τους παίκτες του με μεγάλη προσοχή, δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και είναι όλα όπως πρέπει στη λεπτομέρεια, έχει ένα πολύ καλό τιμ με το οποίο συνεργάζεται και προσέχουν τα πάντα. Θα είναι εύκολο για τον ΠΑΟΚ, ο Λουτσέσκου είναι πολύ καλός στο να ελέγξει τα συναισθήματα των παικτών του πριν από την αναμέτρηση».

Για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη: «Δεν ξέρω τι είναι καλύτερο για τον Πασχαλάκη, να μείνει ή να φύγει. Έχει σηκώσει πολλά τρόπαια, βρίσκεται πολλά χρόνια στην ομάδα, είναι επαγγελματίας στη δουλειά του. Εγώ θα έλεγα να μείνει, αλλά δεν ξέρω τι γίνεται στην ομάδα, λείπω από εκεί αλλά είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ».

Για το αντίο του Βαρέλα σε μία έντονη συναισθηματικά ατμόσφαιρα: «Είναι ένας αρκετά συναισθηματικός άνθρωπος και ένας επαγγελματίας στο 100%. Δεν ξέρω αν θα αγωνιστεί στον τελικό, είναι πολύ σημαντικό το ότι υπήρχε στον ΠΑΟΚ , όπως και για τον Βαρέλα είναι πολύ σημαντικός ο Βαρέλα, τον βοήθησε και τον ίδιο. Έγραψε τη δική του ιστορία με τον Κρέσπο στο κέντρο της άμυνας».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.