Λονγκ: «Ο ΠΑΟΚ θα είναι πιο έτοιμος και είναι το φαβορί»

Κώστας Πετρωτός11 Αυγούστου 2021

Ο προπονητής της Μποέμιανς, Κιθ Λονγκ, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει του αυριανού (12/8, 20.00) επαναληπτικού αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, έχρισε φαβορί τον Δικέφαλο παρά την ήττα του με 2-1 στην Ιρλανδία. 

Μεταξύ άλλων είπε:

Για το αν αλλάξει κάτι στο πλάνο μετά τη νίκη στο πρώτο ματς: 

"Θα πρέπει να βελτιώσουμε την απόδοση μας. Ναι μεν νικήσαμε, αλλά θα πρέπει να είμαστε πιο βελτιωμένοι σε όλους τους τομείς. Ο ΠΑΟΚ θα είναι καλύτερος, πιο έτοιμος. Θα είναι δύσκολο ματς, σε μία δύσκολη ατμόσφαιρα και δεν είμαστε συνηθισμένοι σε αυτές τις καιρικές συνθήκες, βγαίνοντας μετά την προπόνηση είχε 30 βαθμούς. Δεν είμαστε συνηθισμένοι, αλλά οι συνθήκες θα είναι για όλους οπότε δεν είναι δικαιολογία".

Για την ψυχολογία των παικτών του: 

"Είμαστε ενθουσιασμένοι, οι παίκτες χαρούμενοι. Έχουμε νέους παίκτες, γεμάτους ενέργεια, θα παίξουμε ίσως και μπροστά σε περισσότερουε από 20.000. Ειναι μεγάλη ευκαιρία για μας, αλλά δεν νιώθουμε πίεση. Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί. Παίξαμε και ματς πρωταθλήματος ενδιάμεσα, δεν είναι ιδανική προετοιμασία για μας, αλλά είμαστε στην μέση της σεζόν. Η πίεση θα είναι στον ΠΑΟΚ".

Για το αν αλλάξει το σχήμα του ή θεωρει ότι δεν υπάρχει λόγος: 

"Το κρατάμε για εμάς".

Για τους παίκτες του ΠΑΟΚ που ξεχώρισε μετά το πρώτο ματς: 

"Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα υψηλού επιπέδου, έχει πολλούς καλούς παίκτες, αρκετούς διεθνείς. Αν εστιάσουμε πολύ εκεί ίσως να χάσουμε τον στόχο μας και τη συγκενυρωση. Αλλά στο τέλος είμαστε έντεκα εναντίον έντεκα. Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα, με με μεγάλο μπάτζετ, εμείς μία μικρότερη ομάδα, αλλά την πίεση την εχει ο ΠΑΟΚ".

Για τους οπαδούς που έχουν ταξιδέψει, αλλά δεν θα μπορούν να μπουν στην Τούμπα:

"Να υπακούσουν τις οδηγίες της Αστυνομίας και να πάνε εκεί που θα τους υποδειχθεί, θα είναι πιο ασφαλές".

Από πού αντλεί πίστη για πρόκριση: 

"Και η προηγούμενη νίκη και η πορεία μας ως τώρα που εχει εκπλήξει πολλούς πρέπει να μας κάνει να εμπιστευτούμε τους εαυτούς μας. Ο ΠΑΟΚ σίγουρα θα είναι καλύτερος αλλά εμείς πρέπει να πιστέψουμε στις δυνάμεις μας"

Για τα σχόλια από πλευράς ΠΑΟΚ ότι στο πρώτο ματς έχασε ο ΠΑΟΚ δεν νίκησε η Μποέμιανς: 

"Ίσως τους εκπλήξαμε με την απόδοσή μας, αυτοί έχουν τα πιστεύω τους και θα έχουν τους λόγους τους, θα μπορούσαμε και εμείς να διαφωνήσουμε με αυτό, δεν νομίζω ότι πρέπει να μείνουμε εκεί. Έχουμε μια νεανική ομάδα, έχουμε κάνει καλές εμφανίσεις και θέλουμε να εστιάσουμε σε αυτό και να δώσουμε συνέχεια".

"Παίζουμε ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι άτρωτος, εμείς πρέπει να δείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Θα προσπαθήσουμε να εκπροσωπήσουμε με τον καλύτερο τρόπο την ομάδα μας στην Ευρώπη και αύριο. Έχουμε μια νεαρή ομάδα, αύριο είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για εμάς. Ανυπομονούμε και αυτό που θέλουμε είναι να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων''.

Για τις συνθήκες του αγώνα:

‘Έχει πολλή ζέστη και υγρασία και θα πρέπει να βρίσκουμε παύσεις για να δροσίζονται οι παίκτες. Ο ΠΑΟΚ είναι συνηθισμένος με αυτές τις συνθήκες. Εμείς έχουμε Σκοτσέζους και Ιρλανδούς και θα πρέπει να τους ενυδατώνουμε''.

Για τον Κέλι κι αν θα τον αντικαταστήσει:

''Πάει πολύ καλά''.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.