«Λοκάρει» αριστερό μπακ ο Άρης

Μάνος Χατζάκης15 Ιουνίου 2021

Μετά τον εντοπισμό και τις προσυμφωνίες με ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι υποψήφιοι να φορέσουν τα “κιτρινόμαυρα”, η αναζήτηση συνεχίζεται και στη θέση του αριστερού μπακ. Στην Αλκμήνης εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις, προκειμένου να κλείσει και αυτή η πλευρά.

Οι παλμοί ανεβαίνουν στο “Κλ. Βικελίδης”, όσο πλησιάζει η στιγμή που το CAS θα ανακοινώσει την απόφασή του για την υπόθεση Ντουρμισάι. Παράλληλα, εντείνεται και η αναζήτηση για ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν είχαν τεθεί σε πρώτο πλάνο, από την άποψη της κάλυψης βασικών αναγκών. Εξ' αρχής, οι προτεραιότητες επικεντρώθηκαν στην κορυφή της επίθεσης, στο αριστερό άκρο αυτής, στον άξονα και στο κέντρο της άμυνας. Και από τη στιγμή που οι περισσότεροι στόχοι έχουν εντοπιστεί και βρίσκονται stand by, οι “κιτρινόμαυροι” εστιάζουν και στον παρτενέρ του Κριστιάν Γκάνεα, ο οποίος -μετά τον τραυματισμό του Σενγκέργκη (ρήξη χιαστού) είναι η μοναδική διαθέσιμη επιλογή στο εν λόγω άκρο. Οπως σε άλλες θέσεις της ενδεκάδας, έτσι και στην αντίστοιχη του αριστερού μπακ, οι άνθρωποι της ΠΑΕ δημιουργούν τη σχετική λίστα, η οποία περιλαμβάνει διάφορες περιπτώσεις από τις οποίες θα προκριθούν οι καλύτερες, ώστε να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις.

Οσον αφορά τον Γκάνεα, αναμένεται να πάρει έξτρα μέρες άδειας, καθώς είχε υποχρεώσεις με την εθνική Ρουμανίας και -εκτός απροόπτου- θα ενσωματωθεί κατά τη διάρκεια του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας στα 3-5 Πηγάδια.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.