Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Σαλάχ ζητάει... «εκδίκηση»

Metrosport Team05 Μαΐου 2022

Ο Σαλάχ κινείται ήδη σε ρυθμούς τελικού. Ο Αιγύπτιος έκανε ανάρτηση στο Instagram δίνοντας σύνθημα νίκης στον τελικό του Champions League κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης και ο Κώστας Τσιμίκας του απάντησε με... χειραψία.

Η επιθυμία του Σαλάχ έγινε πραγματικότητα, καθώς είχε εκφράσει την προτίμησή του μετά την πρόκριση της Λίβερπουλ επί της Βιγιαρεάλ να συναντήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Παρισιού (28/5), ώστε να μπορέσει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του να πάρουν... «εκδίκηση» για τον χαμένο τελικό του 2018. Και η Βασίλισσα τού έκανε το χατίρι, αποκλείοντας με απίθανο τρόπο τη Μάντσεστερ Σίτι για να αντιμετωπίσει ξανά τους κόκκινους.

Λίγα λεπτά μετά το τελευταίο σφύριγμα, ο Σαλάχ έκανε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μέσω της οποίας έδωσε σύνθημα νίκης στην ομάδα του απέναντι στους Μερένγκες του Κάρλο Αντσελότι, γράφοντας στη λεζάντα: «Έχουμε ένα σκορ να διευθετήσουμε», κι αμέσως ο... κολλητός του «Φαραώ» στους Reds, ο δικός μας Κώστας Τσιμίκας, έδειξε την ανταπόκρισή του με το emoji της χειραψίας στα σχόλια!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.