«Λίβερπουλ και Τσάμπι Αλόνσο έχουν έρθει ήδη σε επικοινωνία από τον Νοέμβρη»

Metrosport Team07 Φεβρουαρίου 2024

Γαλλικό δημοσίευμα γράφει πως η Λίβερπουλ βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία από τον περασμένο Νοέμβρη με τον Τσάμπι Αλόνσο, όταν και ο Γιούργκεν Κλοπ είχε γνωστοποιήσει την απόφαση του να αποχωρίσει.

Οι «κόκκινοι» τον τελευταίο καιρό κινούνται στους ρυθμούς της αυλαίας του Γερμανού τεχνικού. Ο Κλοπ είχε ανακοινώσει εδώ και μερικές ημέρες πως στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από την Λίβερπουλ. Ωστόσο είχε γνωστοποιήσει την απόφαση του στους ανθρώπους της ομάδας από τον Νοέμβριο.

Από την πρώτη στιγμή οι «κόκκινοι» ξεκίνησαν να αναζητούν τον αντικαταστάτη του Γερμανού και το πρώτο όνομα της σχετικής λίστας ήταν ο Τσάμπι Αλόνσο.

Σύμφωνα με τα γραφόμενα του «Footmercato» η Λίβερπουλ βρίσκεται σε επαφές με τον Ισπανό προπονητή για να αντικαταστήσει 56χρονο.

Ο Αλόνσο όμως φαίνεται πως δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει την Μπάγερ Λεβερκούζεν καθώς φέτος την έχει στην πρώτη θέση στην Bundesliga, είναι στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας και βρίσκεται στους «16» του Europa League. Μάλιστα είναι αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις και το ερχόμενο Σάββατο σε έναν κρίσιμο αγώνα φιλοξενεί την Μπάγερν Μονάχου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.