Live: Η εξέλιξη της 26ης αγωνιστικής της Super League 2

Metrosport Team19 Μαΐου 2023

Ανοίγει η αυλαία της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2 με 11 αναμετρήσεις. O ΠΑΟΚ Β' δοκιμάζεται στην Αριδαία κόντρα στον Αλμωπό, η Βέροια υποδέχεται την ΑΕΛ ενώ ο Μακεδονικός τον Απόλλωνα Πόντου. Ο Ηρακλής θα φιλοξενήσει τον Ηρακλή Λάρισας. 

Ο Δικέφαλος θα επιδιώξει να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την έδρα του Αλμωπού και ο Πάμπλο Γκαρσία θα έχει όλα του τα όπλα διαθέσιμα. Στην αποστολή βρίσκονται οι Μπαλωμένος, Τσιόπτσης, Αχμέντ, Κιτσάκης, Σελιμάι , Τασιούρας, Γιαξής, Μορικέλι, Κωττάς, Παναγιώτου, Μελετίδης, Νινούα , Δαρέλας, Ουεντραόγκο, Γρόσδης, Χατζηστραβός, Σπυράκος, Μπράντονιτς, Κουλούρης, Γκορντεζιάνι. 

Ο Ηρακλής θέλει το τρίποντο κόντρα στον Ηρακλή Λάρισας. Ο Σάκης Τσιώλης συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Βελλίδη, Βιτλή, Δοϊρανλή, Δόρη, Κοκκόρη, Κουντουριώτη, Παλαβράκη, Πανάγου, Παπαστεριανό, Πατράλη, Σιούτα, Χειρίτραντα, Σενγκιέργκη ,Άλεξιτς, Γιουμπιτάνα, Νταμιάν Σίλβα, Ματίας Τόμας,Τότσκα, Κούστα, Χρουσιέλ, Αλβάρεζ.

Στη διάθεση του προπονητή για το ματς της Βέροιας με την ΑΕΛ τέθηκαν οι Ογκμπόε, Πεντρόσο, Γαρουφαλιά, που απουσίαζαν από το προηγούμενο ματς με τον Μακεδονικό λόγω τραυματισμού, καθώς και του Νικολιά, που είχε αποχωρήσει με ενοχλήσεις από την προθέρμανση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.