Λιβάι Γκαρσία: «Δικαιώθηκα που προτίμησα την ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό!»

Metrosport Team06 Φεβρουαρίου 2021

Συνέντευξη εφ'όλης της ύλης από τον ακραίο επιθετικό της ΑΕΚ Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος μίλησε για την πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, το...«ξύλο» που δέχεται από τους αντιπάλους του, αλλά και την απόφασή του να επιλέξει την ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό.

Ο Λιβάι Γκαρσία με τις εμφανίσεις του, αποδεικνύει γιατί η ΑΕΚ ασχολήθηκε τόσο πολύ με την υπόθεση του, και έδωσε το ποσό των 2.5 εκατομμυρίων ευρώ για το 60% των δικαιωμάτων του, παρά την σκληρή οικονομική πολιτική που ακολουθεί ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια.

Με την ταχύτητά και την εκρηκτικότητά του είναι ικανός να δημιουργήσει πολλά ρήγματα στις αντίπαλες άμυνες ενώ στο παλμαρέ του, έχει και τις στημένες φάσεις, όπως το απευθείας κόρνερ που σκόραρε με τον Απόλλων Σμύρνης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του μετά την ήττα - πρόκριση της ΑΕΚ στην «Ριζούπολη»

- Ήττα, αλλά πρόκριση. Ακολουθεί και το ντέρμπι με τον Άρη...

«Είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα με τον Απόλλωνα. Το επόμενο ματς με τον Άρη είναι πολύ σημαντικό και πιστεύω ότι μπορούμε να νικήσουμε».


- Είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου ένας μεγάλος στόχος;

«Ναι, κάναμε σήμερα το πρώτο βήμα. Ελπίζουμε να το κατακτήσουμε. Πάντα είναι ωραίο να κλείνεις τη σεζόν με ένα τρόπαιο».

- Είσαι ένας από παίκτες που λατρεύει ο κόσμος της ΑΕΚ. Την έχεις λάβει αυτήν την αγάπη, την αισθάνεσαι;

«Ναι, βέβαια. Είναι απίστευτο συναίσθημα να σε αγαπούν οι οπαδοί. Μου δίνει μεγαλύτερο κίνητρο. Θέλω να τους εκπλήξω περισσότερο θετικά. Κρίμα που λόγω της πανδημίας δεν τους έχω συναντήσει στο γήπεδο. Θέλω να πω από εδώ ότι δέχομαι τόσα μηνύματα στα social media και ζητώ συγγνώμη που δεν έχω μπορέσει να απαντήσω σε όλα. Ελπίζω να τεθεί υπό έλεγχο η πανδημία και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί».


- Αλήθεια, ποιος ήταν η έμπνευσή του, το ίνδαλμά σου στο ποδόσφαιρο;

«Ο μεγαλύτερος μου αδερφός ήταν ποδοσφαιριστής και χάρη σε αυτόν αγάπησα το ποδόσφαιρο. Ίνδαλμα ήταν ο Ροναλντίνιο και φυσικά τώρα ο Νεϊμάρ».

- Το καλοκαίρι σε ήθελαν τόσο η ΑΕΚ, όσο και ο Ολυμπιακός. Αισθάνεσαι δικαιωμένος που επέλεξες την Ένωση;

«Ναι, βεβαίως. Η ΑΕΚ ήταν η πρώτη επιλογή, είχα αυτό το προαίσθημα από την αρχή. Από την αρχή υπήρχε αυτή η σύνδεση, από τη πρώτη στιγμή της πρότασης ένιωσα ότι ανήκω εδώ»

- Σήμερα δέχτηκες αρκετά μαρκαρίσματα...

«Ναι, κάθε φορά το ίδιο πρόβλημα (γέλια). Είμαι συνηθισμένος. Μου αρέσει να ντριμπλάρω και το αποδέχομαι»

Πηγή: Sport24.gr


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.