Λίρα 100: Ξεχειλίζει από ποιότητα η Πορτογαλία του Σάντος

Γιώργος Μάντζιος14 Νοεμβρίου 2020

Προτελευταία στροφή στο Nations League στα αποψινά και αυριανά παιχνίδια της διοργάνωσης σε όλους τους ομίλους και σε κάθε γκρουπ. Λίγο – πολύ ξεκαθαρίζουν τα πράγματα και το κίνητρο παίζει σημαντικό ρόλο πλέον στα παιχνίδια. Ωστόσο για να έχουν αξία κάποιες επιλογές θα πρέπει να συνδυαστούν με χάντικαπ ή και γκολ, αφού σε διαφορετική περίπτωση πληρώνουν πολύ χαμηλά. Τι ξεχώρισε η στήλη για το διήμερο:

Στο πρώτο γκρουπ πιθανό combo G/G & over το ματς στο Λέουβεν ανάμεσα σε Βέλγιο και Αγγλία (2,20), δύο ομάδες ποιοτικές, που έχουν το εύκολο γκολ και διαθέτουν και βάθος στο ρόστερ τους. Στο ματς του περασμένου μήνα στο Λονδίνο έληξε 2-1. Επίσης οι δύο ομάδες έχουν έφεση στα πέναλτι. Στο ματς του πρώτου γύρου είχαμε 2 πέναλτι, ένα για κάθε ομάδα. Η Αγγλία είχε πέναλτι στο πρόσφατο φιλικό με την Ιρλανδία και στο προηγούμενο επίσημο με τη Δανία. Το Βέλγιο είχε πέναλτι με την Ισλανδία και πέναλτι στο φιλικό με την Ακτή Ελεφαντοστού. Διαιτητής ο Ολλανδός Μακέλι που έχει δώσει ήδη 5 πέναλτι σε 5 ματς του ολλανδικού πρωταθλήματος και 2 πέναλτι σε 2 παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ. Επιλογή και ο καταλογισμός πέναλτι (2,85).

Χωρίς ψυχολογία, απογοητευμένη και κουρασμένη η Ισλανδία στην Κοπεγχάγη, απέναντι σε μια Δανία που είχε πολύ καλή εικόνα στο φιλικό με τη Σουηδία (2-0) και έχει κίνητρο για την πρωτιά στον όμιλο. Επιλογή εδώ ο άσος με -1 γκολ χάντικαπ (2,00) για να πάρουμε καλή απόδοση.

Η ποιότητα της Πορτογαλίας από τη μέση και μπροστά είναι αδιαμφισβήτητη και ο Φερνάντο Σάντος δεν ξέρει ποιον να πρωτοβάλει, έχοντας στην διάθεση του Κριστιάνο, Ζοάο Φέλιξ, Μπερνάρντο Σίλβα, Ζότα, Νέτο, Τρινγκάο ακόμη και Παουλίνιο που κάνει απίστευτα ματς με την Μπράγκα φέτος. Η Γαλλία απογοήτευσε με την Φινλανδία, δεν πατάει καλά τελευταία και θα δεχθεί πίεση στη Λισσαβόνα. Εδώ πάω με το over 1,5 γκολ γηπεδούχου (2,45) και ας λήξει και 2-5!

Στο δεύτερο γκρουπ, παιχνίδι παρόμοιο με το Δανία – Ισλανδία έχουμε στη Βιέννη ανάμεσα σε Αυστρία και Β. Ιρλανδία. Οι φιλοξενούμενοι αποκλείστηκαν στην παράταση από την Σλοβακία μεσοβδόμαδα και θα κουβαλούν κούραση και απογοήτευση. Η Αυστρία έκανε rotation στο φιλικό με το Λουξεμβούργο και τώρα επανέρχονται όλοι οι βασικοί. Επιλογή κι εδώ ο άσος με -1 γκολ χάντικαπ (1,90) για να πάρουμε καλή απόδοση.

Μονόπλευρο το ενδιαφέρον υπέρ της Νορβηγίας στο ματς με τη Ρουμανία στην πόλη Πλοϊέστι, αλλά οι γηπεδούχοι δεν θα χαριστούν σε καμία περίπτωση και θα ψάξουν και ρεβάνς για το βαρύ 4-0, τον προηγούμενο μήνα στο Όσλο. Η Ρουμανία έρχεται από το εντυπωσιακό 5-3 επί της Λευκορωσίας σε φιλικό αγώνα, η Νορβηγία έχει τον Χάαλαντ φορμαρισμένο, οπότε επιλέγω το G/G (1,80).

ΥΓ: Κλείνω με υστερόγραφο και προσοχή στο παιχνίδι των Σκοπίων με την Εσθονία αύριο το απόγευμα. Στο προηγούμενο μεταξύ τους είχαμε σκορ 3-3 και 2 πέναλτι στο ματς, ενώ οι γείτονες μας συνηθίζουν τα...πέναλτι στα παιχνίδια τους. Πίσω βέβαια δεν πάνε και οι Εσθονοί που παραχώρησαν 2 πέναλτι (!) στο πρόσφατο φιλικό την Ιταλία. Διαιτητής ο Ρουμάνος πεναλτάκιας Μάριους Αβράμ. Επιλογή ο καταλογισμός πέναλτι (2,75)

ΔΥΑΔΑ ΚΙΝΗΤΡΟΥ

ΔΑΝΙΑ – ΙΣΛΑΝΔΙΑ 1 (-1 ΧΑΝΤΙΚΑΠ) (2,00)

ΑΥΣΤΡΙΑ – Β. ΙΡΛΑΝΔΙΑ 1 (-1 ΧΑΝΤΙΚΑΠ) (1,90)

ΤΡΙΑΔΑ ΜΕ ΓΚΟΛ

ΒΕΛΓΙΟ – ΑΓΓΛΙΑ G/G & OVER (2,20)

ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΝΟΡΒΗΓΙΑ G/G (1,80)

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ OVER 1,5 ΓΚΟΛ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥ (2,45)

ΔΥΑΔΑ ΕΙΔΙΚΑ BET

ΒΕΛΓΙΟ – ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΝΑΛΤΙ (2,85)

ΣΚΟΠΙΑ – ΕΣΘΟΝΙΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΝΑΛΤΙ (2,75)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.