Lira 100 - Μάντζιος: Ίσως πάει... μακριά η βραδιά του τελικού

Γιώργος Μάντζιος29 Μαΐου 2021

Σπουδαία βραδιά η αποψινή, μεγάλο παιχνίδι στο Οπόρτο, ανάμεσα στους... νεόπλουτους της Αγγλίας, όπως δικαίως τους αποκαλούν. Ο Σεϊχης Μανσούρ κόντρα στον Ρόμαν Αμπράμοβιτς και δύο από τα μεγαλύτερα μπάτζετ του πλανήτη στον χώρο. Άλλος ένας «εμφύλιος», οι δύο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά και όσο και να προσπαθήσει κάποιος να τις αναλύσει, μιλάμε για ένα παιχνίδι, που πιθανότατα να κριθεί από ένα λάθος, από μια λεπτομέρεια. Δεν μιλάμε για μαραθώνιο αγώνων, αλλά για 90 λεπτά (ή και λίγα περισσότερα αν έχουμε παράταση). Τα πιο σημαντικά στοιχεία των δύο μονομάχων είναι λίγο – πολύ γνωστά.

Η Μάντσεστερ Σίτι πέταξε έξω ένα από τα φαβορί του θεσμού, την Παρί Σεν Ζερμέν, ο Πεπ έδειξε και φέτος τις... φρέσκες ιδέες του, αφού απέκλεισε την γαλλική ομάδα, χωρίς να παίξει με καθαρόαιμο φορ. Ο Αγουέρο έβγαλε τραυματισμούς μέσα στην χρονιά και ο Γκαμπριέλ Ζεσούς είχε σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του. Έτσι η ομάδα παίζει χωρίς φορ, αλλά στην αντίπαλη περιοχή πατάνε 6 ή 7 διαφορετικοί παίκτες. 

Από την άλλη η Τσέλσι είναι μια διαφορετική ομάδα με τον Τούχελ στον πάγκο της, με κοντινές αποστάσεις ανάμεσα στις γραμμές, με παίκτες που μπορούν να βγάλουν ένταση και να αλλάξουν τον ρυθμό την οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα. Προσωπικά δεν πιστεύω πως είναι «καθρέφτης» ούτε η μεταξύ τους μάχη στο κύπελλο πρόσφατα, ούτε η εντός έδρας ήττα της Σίτι από την Τσέλσι στο πρωτάθλημα, αφού η ομάδα του Γκουαρδιόλα ήταν βαθμολογικά αδιάφορη. 

Στοιχηματικά στα δικά μου μάτια ο τελικός ξεκινάει από το 1-1, οπότε ως fun bet θα ρίξω αυτό το σκορ, ενώ σας παραθέτω τις σκέψεις μου για κάποια ειδικά bet που μου αρέσουν. Από σκόρερ θα επιλέξω τον Βέρνερ που πήρε... ψυχολογία σκοράροντας απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης και πληρώνει καλά (4,30 για τον βασικό φορ μιας ομάδας είναι μια χαρά τιμή). Η Σίτι τόσο στο ματς κυπέλλου με την Τσέλσι, όσο και σε αυτό του πρωταθλήματος με τους «μπλε» είχε 12 φάουλ και τώρα το line των φάουλ είναι στο 12,5. Αν συνυπολογίσω την κρισιμότητα του αποψινού αγώνα και το γεγονός πως η ομάδα του Πεπ είχε 15 φάουλ και στα δύο ματς με την Παρί στα ημιτελικά, καταλήγω στο over 12,5 φάουλ Σίτι. Τέλος, με δεδομένο ότι ο ημιτελικός του κυπέλλου μεταξύ τους είχε 47 πλάγια άουτ και επειδή μιλάμε για δύο ομάδες που η δύναμη τους είναι στα πλάγια, επιλέγω και το over 35,5 πλάγια άουτ.

Οι επιλογές μου:

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΤΣΕΛΣΙ

ΣΚΟΡ 1-1 (6,60)

ANY TIME ΒΕΡΝΕΡ (4,30)

OVER 12,5 ΦΑΟΥΛ ΣΙΤΙ (1,87)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.