Μάντζιος: Κίνητρο επιβίωσης στην Ολλανδία

Γιώργος Μάντζιος10 Απριλίου 2021

Με  παιχνίδια από την Ολλανδία και το Βέλγιο θα ασχοληθώ απόψε.

Στην Ολλανδία η βασική μου επιλογή έρχεται από το Φορτούνα Σιτάρντ – Έμεν και είναι το 2DNB (2,10). Η Έμεν κάνει πορεία πρωταθλητισμού το τελευταίο διάστημα για να σώσει την χρονιά. Μάζεψε 12 βαθμούς όντας αήττητη στις 6 τελευταίες αγωνιστικές, όταν πριν από αυτές είχε μαζέψει 6 βαθμούς σε 22 αγωνιστικές! Η Φορτούνα από την άλλη έχει σωθεί, είναι στο +12 από την ζώνη των μπαράζ και μετρά 4 ήττες στα 5 τελευταία παιχνίδια της. Το κίνητρο και η φόρμα είναι ξεκάθαρα με την Έμεν και θα πάω μαζί της.

Το κίνητρο επιβίωσης μίλησε και χθες για την ουραγό Ντεν Χάαγκ που πήρε πόντο με την Φίτεσε. Δεν αποκλείεται να μιλήσει και απόψε για την Βίλεμ, που μετρά μόλις 1 ήττα στα 6 τελευταία, έχει καλή παράδοση απέναντι στην Χέρακλες, ενώ η τελευταία είναι και αδιάφορη βαθμολογικά. Προς το Χ2 (1,85) εδώ...

Στο Βέλγιο υπάρχουν φήμες πως η Μουσκρόν ίσως δεν καταφέρει να εξασφαλίσει άδεια συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα, οπότε τα πράγματα στην ουρά περιπλέκονται και δεν θα με απασχολήσουν. Θα κρατήσω μόνο την Γάνδη που ψάχνει το 2/2 για να μπει στα πλέι οφ της Ευρώπης και υποδέχεται την απογοητευμένη και πιθανότατα και κουρασμένη (έπαιξε μεσοβδόμαδα) Σαρλερουά, που έχει ξεχάσει από πότε έχει να πανηγυρίσει τη νίκη. Επιλογή το συνδυαστικό 1 & over 1,5 (2,00).

Οι επιλογές μου:

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΣΙΤΑΡΝΤ – ΕΜΕΝ 2DNB

ΧΕΡΑΚΛΕΣ – ΒΙΛΕΜ Χ2

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.